SOS. Nem tudom milyen sportba kezdjek. Semmi sem érdekel, de szeretnék sportolni! (? ).
A helyzet, hogy 14 éves lány vagyok. Próbáltam már az úszást. Egy nyárig folyamatosan, minden nap mentem edzésre. Ez tavaly volt. Most elment tőle a kedvem. Szerettem meg minden... Nyár végére meg már nem is fáradtam ki annyira. De már nincs hozzá kedvem. Nem is akartam versenyszerűen űzni, csak hobbiszinten, meg hogy mégis sportoljak valamit. Most egyszerűen nincs iránta lelkesedésem, tavaly pedig mindig vártam, hogy mehessek. Más sport nem érdekel... (küzdősport, fitness, akrobatika, stb.) Arra gondoltam, hogy ha minden nap elmegyek a gátra futni, az felér annyival, mintha minden nap mennék úszni? Vagy inkább maradjak az úszásnál?
És ha tudtok, akkor légyszíves ajánljatok valami sportot. Nem akarom elhanyagolni magam ilyen téren, meg lenne egy kis felesleg, amit le kéne dolgoznom. Köszönöm!
Előző vagyok, ez lemaradt:
Szóval azt ajánlom, hogy váltogasd a sportokat, úszás, futás, vagy nyugodtan próbál ki mást is, az első alkalom ált. mindenhol ingyenes, legfeljebb nem mész többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!