Milyen sportot kezdjek el? 15/F
Sziasztok!
Sajnos egy kicsit cingár vagyok, nem sokat jártam sportolni, ezért nem úgy nézek ki ahogy kellene...
172 cm 54 kg vagyok
Nem nagyon szeretem a labdajátékokat, floorballozni viszont szívesen, de azt már késő lenne elkezdeni.
Gondolkoztam kondin is, de szerintem azt még nem bírnám. Harcművészettel is az van mint a floorballal. túl későn kezdeném el. A futásra is gondoltam, csak azt télen nem a legideálisabb elkezdni :D:D (igaz ősz van, de már fázok). Fészen láttam, hogy indul egy kezdő kettlebell csoport, de utánanéztem, és legtöbb helyen azt írták, hogy szenvedős.
Egy kicsit kétségbe vagyok esve, olyan sportot szeretnék amiben állóképességemet és izomzatomat is tudnám fejleszteni. Debreceni vagyok, ha esetleg valaki valamilyen konkrétumot tudna modnani. Köszönöm válaszotokat!
Olyan nincs,hogy "túl késő" meg "nem bírnám"...ezek mind-mind kifogások.
Nyugodtan elkezdhetsz gyúrni,sőt azt egynek mindenképp ajánlanám,hogy építs magadra egy kis alapizomzatot.
Harcművészetet és küzdősportot is kezdj nyugodtan,ott tényleg nincs olyan,hogy késő.Nézz meg edzéseket különböző stílusokból,és válassz egyet nyugodtan.
Én ezt a mozgásformát különösen ajánlom,hisz és is csinálom,és nagyon jó,hidd el.Nem csupán fizikálisan erősödsz,hanem mentálisan is nagyot dob a latba,és ennek számos pozitív kihatása van,az életed minden területén.
Ami meg nem tetszik,azt ne erőltesd.Mindig olyat kell csinálni,amit szeretsz,különben egy idő után úgy érzed,mintha robotból csinálnád az egészet,és ráunsz.
Szóval menj,és kezdj el edzeni,mert ez csakis a te érdeked;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!