Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit kezdjek magammal? Hogyan...

Mit kezdjek magammal? Hogyan szeressem meg a sportot?

Figyelt kérdés
Szeretnék sportolni az egészségem érdekében,de valahogy sosem jön össze. Ajánlották hogy fussak,de utálok futni. Tornázhatnék dvd-re esetleg de azt is megunom 2-3 nap alatt. Egyszerűen nem tudom mi lenne az a sport amit úgy tudnék művelni hogy legyen kedvem hozzá és ne unjam meg. Tudom hogy a kitartásommal van a baj, de talán valakinek lenne valami ötlete hogy mit kezdhetnék magammal,esetleg ti mit sportoltok amit szerettek is?
2010. szept. 20. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
6%
Most komolyan, ha te nem tudod, akkor én honnan a f*szomból tudjam?
2010. szept. 20. 13:27
 2/6 anonim válasza:

Mivel olyan sport, amiben nem kell futni nincs, ezért ha unod a futást, akkor igazából te nem is szeretnél sportolni. 8Most az úszást hagyjuk, az lényegesen unalmasabb a futásnál.

Visszafordítva: ha szeretnél sportolni, akkor fuss, és ha úgy érzed, hogy most már k*rvára unod, akkor fussál tovább. Ha komolyn gondolod be fog jönni.

2010. szept. 20. 14:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Kung-Fuzz
2010. szept. 20. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Kondizz,ússz,síelj(ezt max télen:D ), mássz hegyet,túrázz,lovagolj...
2010. szept. 20. 18:25
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
B@zd a földhöz magad.
2010. szept. 21. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:

szexelj sokat fárasztó pózokban, az egészséges, sok kalóriát éget és még szórakoztató is.

na viccet félretéve. találj olyan sportot amit szeretsz és kellően motivál valami kapcsán. pl ha szép feszes popsit akarsz akkor a súlyzós edzés jó. mielőtt mész le a terembe gondolj arra, hogy nyáron milyen jó lesz amikor kimész a strandra és bomba tested lesz. én edzőterembe járok és hasonlóan motiválom magam. sosem unom meg, gyakorlatilag a napom fénypontja amikor megyek a terembe.

hajrá!

2010. szept. 22. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!