Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tudok magammal kezdeni?...

Mit tudok magammal kezdeni? (edzésterv for dummies)

Figyelt kérdés

Üdv! Kb. 187 magas vagyok, és 85 kiló, némi úszogumival. Nyárra szeretném kicsit formába hozni magam, de mivel főiskoláa vagyok, kollégiumban lakom, a spóórolt pénzem más hobbikra megy el, így nem igazán engedhetem meg magamnak, hogy edzőterembe járjak (a koliban volt terem, de sajnos valamiért bezárták, pedig ott szinte ingyen dolgozhattam volna magamon). Hetente hármoszor járok futni, ezen felül szeretnék legalábbis minimális izmokat bicepszre, hasra, stb.

A kérdés végülis az, hogy a szobán, gyakorlatilag nulla felszereléssel, el tudok-e érni valamit (van két 10 kilós egykezesem :) és ha igen, hogyan? Elsősorban ilyen fekvőtámasz, felülés dolgokra gondoltam. Köszi

2011. jan. 15. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Fekvőtámasz,felülés.Jól gondoltad.
2011. jan. 15. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Menjél ki egy játszótérre, ott tudsz húzódzkodni meg tolódzkodni, csinálhatsz fekvőtámasz variáciokat(tapsolós, egykezes, feltett lábas), alsó testre meg ott a futás.

Rendszeres munkával sokat formálhatsz magadon.

2011. jan. 15. 15:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. Mennyiségben mennyiségben ez mit jelentene? Nyomom amíg bírom?
2011. jan. 15. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:
kb azt.
2011. jan. 15. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Normális kaja az első, illetve 3-5000 forintod csak van bérletre, én is egyetemista vagyok, de van rá + tápkiegre is.
2011. jan. 15. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!