A megszokás miatt lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tavaly a suli elvégzése után, "nagyszabású" kondizásba kezdtem, (előtte is űztem, imádok járni) valóban külsőre is változás állt be:) mondták is hogy kiizmosodtam, a gond csak az, hogy én nem voltam elégedett, mert kb nekem alig tűnt fel, ez a megszokás miatt lehet?Azért edzek, mert egyrészt szeretem, másrészt, az a szándékom, hogy a nekem legmegfelelőbb, testfelépítést érjem el:)Az edzéseken a lehető legtöbbet kihozom magamból, edzés végén látszik is az ezzel járó eredmény, elégedetten indulok haza. Van egy edzési stílusom, ami úgy tűnik, tökéletes lesz egy darabig. Mint sokan mások, nemigen szeretem, ha egy strandpapucsba bejövő a fél edzését áttrécselő emberke benyögi nekem, hogy NEM AKAROK BELESZOLNI DE! nem tudom, rühellem az ilyet, a hasznos segítőkész tanácsokat mindíg megfogadtam és meg is fogadom. Király érzés, mikor az edzés végén majd szétrobban mindenem:D Csodálom azokat és teljességgel becsülöm azokat, akik ki tudja mekkora áldozatokkal de eszméletlen kidolgozott testben élnek. Jó edzést és kitartást kívánok mindenkinek!:)2013. ápr. 27. 20:05
1/4 anonim válasza:
Ez okés, de mi a kérdés? Hogy miért nem látod magadon az eredményt? :)
2/4 anonim válasza:
valszeg azért lehet,mert nem méred az elért eredményeket.
minden elsején megtehetnéd,szabócentivel és akkor látnád,hogy mi az ami hatásos,és mi az ami nem.
az antropometriának is utána nézhetsz,mert egy arányos testfelépítés jobban mutat,mint egy aránytalan,de több izomtömeggel rendelkező.
és amikor még konditerembe jártam,nyáron mindig papucsban edzettem,kivéve lábnapon,problem?:)
és miért nyögnek be neked?
ezt nem értem.
ahogy én észrevettem max azokra szólnak rá,akik úgy edzenek,hogy közben veszélyeztetik a többi vendéget.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem magaval a papuccsal van a gond arrol volt szo hogy egy gyakorlatomnal tertek ki arra milyen negativ eredmenyei lehetnek. EGYEBbkent tapasztalt testepito edzesmintajat kovete
2013. ápr. 27. 23:30
4/4 A kérdező kommentje:
Elnezest mobilrol vagyok.
2013. ápr. 27. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!