Kicsi babánál lehet csak megszokás az éjszakai evés/felébredés? Biztosan nem éheztetem így a gyereket?
3 hónapos lesz egy hét múlva a kisfiam. Eddig úgy csináltam, hogy amikor elkezdett nyöszörögni éjszaka, vettem is ki, szopi. Szinte fel sem ébredt, visszaraktam, aludt tovább. Általában 2 alkalommal keltem hozzá.
Lányommal is így csináltam anno, ő akkortól aludta át az éjszakát, amikor abbahagytuk a szopizást, 8 hónaposan, ő nem fogadta el a cumit.
Most 2 napja, valami ráérzésből tettem egy próbát, és az első nyöszörgésnél cumit adtam csak a kicsi szájába. Aludt tovább békésen... A megszokott korábbi 2. ébredése idején is nyöszörgött, de a cumi ismét be, és aludt tovább... Este fél 9-től reggel 7-ig. Akkor sem sírva ébredt, úgy szoptattam, nem volt türelmetlen.
Ez már 2 éjszaka így történt. Létezik, hogy biztosan nem éhes, ugye?
Akinek átaludja a baba az éjszakát, cumival rásegít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!