Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel van egy kapcsolatotok, ami már nem az igazi, csak a megszokás van. Közben megismertek egy másik embert. Ti szakítanátok miatta? Az új ember teljesen ellentettje a mostaninak. Mit gondoltok?
Jelenlegi:csendes,én vagyok neki az első komoly kapcsolata,pedig már harmincon túli.Nem túl önálló,anyukája folyton kiszolgálta,intézkedett helyette.Borúlátó,nem akar sehova sem menni,nem szereti az embereket.
Új:határozott,önálló,beszédes,nagy szövegű,humoros,pörgős,társasági ember.
hallod én pont ugyanígy voltam, én szakítottam és egyáltalán nem bántam meg, a mostani barátommal úgy érzem hogy végre élek :D szóval ha te többre vágysz mint amit a mostani kapcsolatod adni tud, akkor keress mást :)
19/L
ha nem tartod vonzónak az elsőt akkor hagyd... az a baj engem is kiszolgál anyám és emiatt lusta lettem, meg a csajozás is valszeg ezért is kevésbé megy, régen egy mozijegyet remegve vettem meg :DDD
de önállósodnék ha anyám békén hagyna valszeg
Én is ugyanezt csináltam, pont ilyen típusú volt az előző barátom, a mostani pedig olyan, aki neked is megtetszett. Sokkal jobb így, ezerszer boldogabb vele az életem.
Na meg amúgy is, lehet, hogy nem fog összejönni az új, de akkor is megéri szakítanod, mert a mostani helyzetben tuti nem vagy boldog, szóval akkor majd jön valaki más, de ezt a kapcsolatot zárd le és ha véletlen nem jön össze az új, akkor se kezd vele újra, ha jót akarsz magadnak.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!