Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel van egy kapcsolatotok, ami már nem az igazi, csak a megszokás van. Közben megismertek egy másik embert. Ti szakítanátok miatta? Az új ember teljesen ellentettje a mostaninak. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 13:19
11/21 anonim válasza:
Persze hogy szakítanék,ha már megszokásból vagyok együtt valakivel,az nem jó!
Ki kell mondani,hogy vége,és mindketten legyünk boldogok mással!
12/21 kolosszus22 válasza:
Szerintem te magad is hasonló típus lehetsz mint a mostani barátod, te magad is olyan lehetsz akit vezetgetni kell, 2 nyámnyila pedig nem sokra megy egymással. Szóval szerintem is szakítanotok kellene, aztán találni hozzátok jobban passzoló embert, neki egy vagányabb nő, neked egy vagányabb faszi kell.
13/21 anonim válasza:
Én kiléptem és nem vagyok boldog. Így egyedül maradtam inkább..
14/21 A kérdező kommentje:
Mivel nem ismersz,ne jellemezz,hogy nyámnyila vagyok.Én pont,hogy nem ilyen típus vagyok,ezért is szeretem jobban,ha egy pasi határozott,és legyen igenis pasi!
2013. ápr. 4. 15:40
15/21 kolosszus22 válasza:
Nem azért, de már eleve az, hogy ezt a kérdést feltetted nem arról tanúskodik, hogy te magad egy határozott egyéniség lennél. Magadtól is tudhatnád a választ, mi értelme egy ilyen kérdésnek? Egyértelműen leírtad, hogy a jelenlegi barátod szar, az új ember meg szuper(nek látszik, hogy valójában milyen lesz vele hosszabb távon az más kérdés), elvileg nincs is ennél könnyebb döntés.
16/21 A kérdező kommentje:
Attól,hogy véleményt kérdezek és kíváncsi vagyok,nem azt jelenti,hogy határozatlan vagyok.Nyilván érdekelt mások meglátása is.Ez még nem azt jelenti,hogy úgy döntök,amit a többség javasol!
2013. ápr. 4. 18:38
17/21 kolosszus22 válasza:
Egyáltalán miért és hogyan jöttél össze a jelenlegi barátoddal, ha ennyire különböztök? Gondolom már akkor is pipogya volt, ennek látszódnia kellett volna rajta.
18/21 anonim válasza:
az emberek folyamatosan változnak. nem lehet emiatt számonkérni senkit, miért nem vette észre??
19/21 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam mellette nyugodt életem lesz,és nem lesz sok zűr.De ennyire nyugodt,hogy mint a nyugdíjasoké,erre nem számítottam.
2013. ápr. 4. 22:01
20/21 kolosszus22 válasza:
Te tudod, de nekem továbbra is kicsit fura vagy. Mintha érdekből és számításból jöttél volna össze vele és nem azért mert beleszerettél, csak a nyugodt és biztos élet reményében. Én arra lettem volna kíváncsi, hogy az elején mi fogott meg benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!