Mitől függ az edzésterv?
mármint oké lemegyek konditerembe, de tudnom kéne, hogy mit csináljak abban az időben, amíg lent vagyok.
az izmosság nem érdekel van rajtam elég, amin kéne változtatni az az extra nagy túlsúly (120-130 között) és ez is nagyrészt has, mert egyébként máshol nem jelentős a túlsúlyom. Szóval gondolom aerob dolgok, de az meg egy idő után unalmas lesz, szóval heti több alkalolom ha csak egy másfél órára is, de nem mindig egyforma legyen, vagy legyen váltás a mozgásformák között, gondolom ez a javasolt hosszú távon, hiába a futógépezés is 30 perc után lesz csak hasznos...
Heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés kellene. Nem muszáj ezt egy gépen letudni, mehet lépcsőzőgép, ellipszis, kocogás, bicaj, stb. Én azért tennék mellé súlyzós edzést is, mert így jobban megőrzöd az izmokat és a végén jobb lesz a forma.
Ja és a lényeg a szálkásító diéta.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!