Hazisertes kérdése:
Női alakmegőrző edzésterv?
Figyelt kérdés
Heti 2 alkalmas (konditerem) edzésterv kellene 17 éves lány számára, a cél az alakmegőrzés! Részletes programra gondolnék. Előre is köszönöm a hasznos válaszokat.2013. ápr. 23. 16:20
2/4 A kérdező kommentje:
Nem erősítő sulyzós edzéstervre gondoltam ami ráadásul az 1. találat a google-on, ennyire én is képes voltam....
2013. ápr. 23. 18:25
3/4 anonim válasza:
Ekkor gyökér hogy lehetsz már? Én normálisan válaszolok, te pedig még nekem szólsz be kislány, Hát szóljál már magadra kisgyerek!!
Más még nem is válaszolt nem vetted észre?
Az meg hogy alakmegőrző vagy fejlődsz vele az étrendeden múlik te debilállat!
4/4 anonim válasza:
Akkor szerinted egy edzésterv mégis miféle tulajdonságában lesz "alakmegőrző", drága házisértés? Az edzések arra valók (táplálkozással kiegészítve), hogy juss valahova. Egyhelyben állásra nem fejlesztettek még ki semmit.
Bár most hogy így utánagondolok, a zumba és társai co., meg a lábnyitogatógép pont erre való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!