Kockás hasat hogyan érhetnék el?
Figyelt kérdés
Szóval...13 éves vagyok,175 centi,58 kilóval
Kenuzom,és kézilabdázom.Kenun szoktunk futni,kézilabdán meg ugye egész edzésen futunk,nemtudom ez mit számít.
Szóval gondolom azért nem látszanak a kockák,mert zsír fedi,és azokat kéne onnan elltüntetni,de ne úgy,hogy vesszen az izomból is.(én gondolkodásom)Szóval,hogyan tudnám megoldani hogy nyárra kockás legyen a hasam?
Heti 4 kenu edzés van,és 2 kézilabda,mindegyik edzés 1,5 órás.
Esetleg étrend kell,vagy edzésterv?Hogyha olyat linkel,vagy leír nekem valaki,azt megköszönöm:))
2013. ápr. 24. 21:00
1/3 anonim válasza:
figyu :) ha sok zsír van rajta akkor még fuss hozzá és étkezz normálisan :D ha kockás hasat akrsz akkor eloszor le kell doloznod a zsírt majd edzeni hasra :) ajánlom a feluléseket és a hasprést :) hagyd ki az edessegeket :) egyébként én is kézizek :) szoval sztem az nem elég bár az is jot tesz . ha mar nem brsz edzés után akkor probald meg edzés kozben jol kifutni magad :D link: [link] nézz utána itt :) amugy meg futásal meg ilyenekkel ugyis vesztesz az izombol :D ha csak zsirbol akarsz akkor az etkezésen van a hangsuly :D igyál zold teát az zsírégeto :) zsiregetni csak kardioval tudsz :) 13/L
3/3 legion válasza:
De igenis fussál,és diétázz,akkor talán előjönnek a kockák.Mi az,hogy izmot éget a futás?A hasizmodat nem fogja,és az az égés,ha valaki nem fut....Bár a te korodban minek kockahas?A te korodban enni-inni kell,normálisan,nem ezeken gondolkodni!Majd 17 évesen kezd ilyenen rágódni.....Az igaz,hogy zsír fedi a kockákat,de az hülyeség,hogy felülés,hasprés,stb.Először zsírt le,futás,diéta,megkérdezed a tesitanárodat erről.Utána,miután a pici kockák előjöttek,UTÁNA jöhetnek a felülések,de oldalsó híddal együtt,hogy a derekad is megedzd vele,ne csak a hasfaladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!