Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Alakformálás. Mennyi idő után...

Alakformálás. Mennyi idő után lesz észrevetehtő változás? 20L

Figyelt kérdés

Sziasztok! 20 éves lány vagyok. Szeretnék formásabb lenni, fogyni esetleg 2-3 kilót, de ha nem menne le az sem zavarna. A combomon és a derekamon van felesleg, a hasam teljesen lapos, de ezekről a helyekről nagyon nehezen megy le a zsir.

Heti 4-5x futok min. 30 percet, van hogy egy órát is. Mellette tornázom szinte minden nap. A gond az hogy nagyon rossz állapotban vannak a térdeim, nem tudok guggolást, kitörést csinálni, trx-el szoktam gyakorlatokat végezni mert megkönnyiti kicsit a térdmunkát.

Étkezésre próbálok figyelni, de sajnos ismerősöknél lakom, alkalmazkodnom kell az ő étkezésükhöz. Próbálok lefekvés előtt legalább 2 órával vacsorázni és nem eszek szinte semmi édességet.(inkább azért mert nem kivánom :D)

Szerintetek milyen gyakorlatokat végezzek amik nem megterhelőek a térdemnek, de feszes lesz tőle a combom, fenekem? Mennyi idő után láthatok változást és mire kéne még odafigyeljek? Kb 1,5-2 hete kezdtem. :)

2013. ápr. 25. 09:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Sajnos helyi zsírégetés nincs, így nem tudsz csak az óhajtott területekről fogyni. Genetikailag eldöntött, hogy ki, honnan, milyen ütemben adja le a zsírt.

A zsírleadáshoz egyébként is szálkásító diéta kellene és ahogy jól is csinálod: kocogás, bicaj, stb aerob mozgás.

Viszont a feszesedéshez (ahogy ti lányok nevezitek D) izomnövelés szükséges, ahhoz pedig tömegnövelő étrend kellene. Pont ellentétes a zsírleadással. Szálkásításhoz kalória deficites étrend, izomnöveléshez kalória pluszos.

Szóval az a két cél egyszerre nemigen megy.

Láb- és fenékedzésre tényleg a guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás a tuti, és ha fáj a térded, akkor végezhetsz részismétléseket is és a TRX is jó ötlet.

Az esti nem evést én nem javaslom. Ha izmot szeretnél növelni, akkor (is) kell a jó tápanyag, azaz még lefekvés előtt is ehetnél pl sovány túrót.

2013. ápr. 25. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!