Lány vagyok, s amióta edzek (karra is erősítek, guggolások, nyújtások, fekvő, stb), nem nőies az alakom! Mit lehet tenni ez ellen?
nagyon fontos. az zavar konkrétan,h csípő ,derék,mell off- pedig azokat szerettem magamon! Mástól is azt hallom h a régebbi alakom tökéletes volt ,és ez elkeseredéssel tölt el ,mert én max a hasamból akartam hájat leadni ,(onnan is max 5dekát) onnan meg pont h nem ment le! ÉS olyan helyekről vesztettem ahonnan nem akartam!!
Kérdésem, mit tegyek ,mit egyek,igyak, edzek ,hogy izmot azt szedjek fel, de a "nőies formákat" megtartsam? Nekem ez nagyon fontos. Illetve, hogy esetleg vissza tudom e kapni a régi alakom -úgy hogy mellette nem vesztek az izmomból? !!
Lehet e az a baj,hogy az étrendemen is szigorúan változtattam? (mindenhol azt olvastam ha izmot akar felszedni valaki, csak úgy a hatásos)
Bocsi hogy hosszú lett a kérdés csak el vagyok már keseredve nagyon..
Szia!
Nem kell annyira parázni.
Hány éves vagy? Nem lehet hogy megnyúltál?
Ha nem, akkor:
1. azért lehettél nőies, mert több zsír volt rajtad. Esélyes hogy hasadról nem akarja a szervezet ledobni. Ez genetika. Azt elég nehézkes leadni. Ami most történt valószínűleg az hogy izom is ment lejebb x helyekről, hiszen nyílván nem szálkásítottál diétával. Ha így van akkor visszaszedni nem olyan nehéz.
A lényeg:
Diéta szerint étkezz, és egyenlőre ne fogyózz! Diéta nem egyenlő a fogyózással.
Edzt azokat a részeket amiken formásodnál, súlyokkal. Ne fogyózz, tömegelj szerényen. Kis zsír is megy fel, de az nem vészes. Mellre pl nem lehet edzeni, mármint lehet de nem leszel tőle mellesebb. Ahhoz kicsit több testzsír százalék kell.
Tehát, szimplán ne fogyózz, edz súlyokkal. Futhatsz is, pl edzés utáni napon, bár az ráér egyenlőre.
És ha mérséklődött, visszaállt vagy valami és kicsit zsírosnak tartod magad, akkor szálkásító diétával fogyj! Akkor nem sínyli meg az alakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!