Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Deca+Propi+Wini szálkásításra...

Deca+Propi+Wini szálkásításra megfelelő lenne?

Figyelt kérdés
Deca heti 1 szer , propi heti 2 szer , wini meg heti 3 szor :) Még így nem próbáltam , azért kérdem hogy jó lenne e így szálkásítani :)
2013. ápr. 8. 16:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Itt ezt nem fogják megválaszolni, nem igazán van olyan aki ért a koxhoz, talán Montez, de ő is mint naturál!
2013. ápr. 8. 17:19
 2/12 A kérdező kommentje:
én is őt várom :) mert tudom hogy ő ért hozzá nagyon :D
2013. ápr. 8. 17:30
 3/12 anonim ***** válasza:
igen, naturálban nyomom. De deca minek szálkásításnál?, szépen bevizesít. Most nem papolok, hogy egyáltalán minek a kox.:) Egyébként propi is heti 3 kell.
2013. ápr. 8. 17:31
 4/12 A kérdező kommentje:
Értem nekem ismerősöm mondta :) nem feltétlen koxolni akarok :D gondoltam mondjuk naturálba is pl. Revex.16( Adipokill) Pentacarn,Carni Matrix , rendes kaja ami megvan plusz fehérjém is meg van :D heti 3 szor edzek sprint edzéseket többi napon megy a sima futás plusz kondi :D igy jó lenne a szálkásítás?:D
2013. ápr. 8. 17:37
 5/12 anonim ***** válasza:

Próbáld meg naturálban, jó kajával és sok aminosavval, edzés előtt és után is BCAA. Plusz ugye a protein edzés után.

De sok futás ne legyen anaerob tartományban, mert izmot is veszthetsz.

2013. ápr. 8. 17:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Értem de a sprintelés az mehet heti 3 szor ? Mert ha jól tudom az intervallumos és az nem visz izomból csak zsírból. És akkor még annyi hogy ezek a carni mátrix,Adipokill,Pentacarn, ezek elősegítik a fogyást?
2013. ápr. 8. 17:46
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem pont a sprint viszi le az izmot, ha kalória deficitben vagy. Ilyenkor elég az aerob edzés, tehát 40-50 perc 130 alatti pulzussal.

A zsírégetők jók, amiket írtál, de csak megfelelő szálkásító diétával.

2013. ápr. 8. 17:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Okész, köszi szépen :)) akkor beszerzek egy pulzusmérő órát :D amúgy az étrendem az valahogy így néz ki? 50 g zab + 1 kanál fehérje+150g gyümölcs 2-3 dl vízzel ezt összeturmixolom,rá 2-3 órára 4-5 tojás és ezt megszórom 50 g zabbal,rá 2-3 órára 100-150 g rizs +20dkg csirke, vagy rizs helyett zöldség?? délután edzek ,edzés után turmix rá egy órára szilárd kaja akkor megint 20dkg csirke és mellé csak zöldség, na utána mennék futni aztán lefekvés előtt lassu felszivódásu fehérjét mondjuk túrót natúr joghurtal fahéjjal meghintve.Szerinted így jó?
2013. ápr. 8. 17:59
 9/12 A kérdező kommentje:
-? :
2013. ápr. 8. 18:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, jó lesz, ha nincs meg a heti 0,5kg testsúlycsökkenés, akkor vedd majd lejjebb a ch-t.
2013. ápr. 8. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!