Mi a megfelelő alkalmazási mód tömegnövelő esetén?
"pár napja mérlegeltem testsulyomat és az eredmény azt mutatta hogy -10 kg-mal alatta vagyok a testmagasságomhoz való ideális testsulynak"
Nincs testmagassághoz tartozó ideális testsúly. Ez egy hülyeség. Testzsírszázalékot kell mérni.
Hízni, vagy izmosodni szeretnél?
A zsírosodás helyét nem tudod megválasztani, az genetikailag determinált.
Viszont nem a tömegnövelőtől kell várni a csodát, az csak instant kaja. Rendes tömegnövelő étrend kellene és hozzá kemény súlyzós edzés.
a kajával ugy vagyok hogy eszek amennyit birok,és folyamatosan tanulmányozom a kaják összetételét,főleg a szénhidrát,fehérje és energia tartalmukat!Mert ugy tudom ezek a legmeghatározóbb testépités szempontjából
de mindig tanulok valami ujjat,ugyhogy ha van tanács ezügyben szivesen fogadom!
Pedig a kaja a legfontosabb. :) Én cipelem magammal dobozban a csirkerizst, ha tudom, hogy nem jutok kajához. :) A gyomor meg gyorsan hozzászokik. Felkelés után már tolom is a rendes kaját.
A sok folyadékfogyasztás meg nem csak a testépítés, hanem egészségügyi megfontolásból is fontos! 1l nagyon kevés, még veseproblémáid legyenek. Egyébként ehhez is gyorsan hozzászoksz. Legyen melletted egy üveg víz (tökmindegy, hogy bubis, vagy mentes), aztán kortyolgasd. Azért sem értem az 1l-t, mert nálam, így télen is lemegy 7-8 dl csak edzés közben, utána a fehérjével még fél liter. :) Nyáron meg 1,2-1,5l csak edzés közben. És nem vagyok egy 2m-es gorilla. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!