Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tényleg olcsóbb a tömegnövelő,...

Tényleg olcsóbb a tömegnövelő, mint az annak megfelelő ételek? (kcal)

Figyelt kérdés
sovány vagyok

2013. ápr. 2. 15:51
 1/5 dirtboy ***** válasza:

nem olcsóbb,edzés után jobb a gyors felszívódású tápanyag pl tejsavó mint fehérje és dextróz,maltodextrin,vitargo mint szénhidrát.

szilárd kaja nem tud olyan gyorsan szívódni és olyan magas inzulin csúcsot csinálni mint ezek ezért edzés után ezek jobbak mint a sima kaja.

ha csak hízni akarsz és nem edzel akkor ne vegyél tömegnövelőt.

2013. ápr. 2. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, a ch poralakban kifejezetten drága pl. a rizshez képest. Ellenben a fehérjével már lehet ügyeskedni, hogy olcsóbb legyen.
2013. ápr. 2. 19:31
 3/5 A kérdező kommentje:
azért gondoltam rá, mert nem tudok hízni és ha megiszok 2 pohár növelőt utána még éhes maradok, tehát eszek is, így többet viszek be kalóriából, kicsit gyúrok is, de csak otthon. 67kg 180cm
2013. ápr. 3. 15:43
 4/5 dirtboy ***** válasza:

hízni nem gyors ch tól kéne,a tömegnövelő tele van vele,cukor beteg is lehetsz akár ha túlzásba viszed.

edzés után szabad csak de akkor sem korlátlan mennyiségben.

hízni meg inkább ne hízz,annak semmi értelme,inkább legyél izmosabb és akkor nagyobb is leszel és a súlyod is nő.

2013. ápr. 3. 20:03
 5/5 A kérdező kommentje:
ok, köszi, hát csak 1 kilósat vettem, azt beverem néhány nap alatt, meg gyúrok mellé, többre úgysem telik most
2013. ápr. 3. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!