Mi a megfelelő alkalmazási mód tömegnövelő esetén?
A kiegészitökkel kapcsooaltban lenne még egy kérdésem:
én jomagam a Bio Tech Usa boltokban szoktam beszerezni az étrendkiegészítőimet, amikor megvásároltam a tömegnövelőt ( Max Gain Plus ) akartam venni protein tartalmu készitményt is,és a srác azt mondta nem ajánlja a kettöt együtt használatra!Valóban nem ajánlott a kettöt együtt használni?és még egy dolog ugyancsak ott vásároltam ásványianyag tablettát is Vita complex néven! ezeket használom most,ismered valamelyiket? próbáltad már esetleg ?
Az a tömegnövelő nem soakt érr. Full cukor. Legközelebb ilyenre ne pazarold a pénzed. :/
Ez is protein tartalmú készítmény (még ha viccesen kevés is van benne), szóval nem tudom mit magyarázott az eladó. Viszont látszik, hogy fogalmas sincs a dolgokról, tőle ne vegyél semmit, de tanácsot végképp ne fogasdj el tőle! Miért zavarna bármit is a fehérje? Húst se ehetsz mellé? :D Ezek kaják, nem csodaszerek. Egyébként pont, hogy jobb lenne ez a Gain, ha tennél még bele pl 20-30g fehérjét.
Az a vitamin olcsó, de elég alacsony hatóanyag tartalmú. A semminél jobb, de idővel azért érdemes valami komolyabbat keresni, és kiegészíteni C vitaminnal, Ca, Mg-vel, halolaj kapszulával ,stb. Vagy venni valami csomagos vitamint, abban minden megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!