Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a megfelelő alkalmazási...

Mi a megfelelő alkalmazási mód tömegnövelő esetén?

Figyelt kérdés
Űdv Mindenki! pár napja mérlegeltem testsulyomat és az eredmény azt mutatta hogy -10 kg-mal alatta vagyok a testmagasságomhoz való ideális testsulynak!tudni szeretném a sportnak és a helyes táplálkozásnak köszönhetöen hizni kezdenék van e olyan határ ami káros lehet a fejlődést tekintve,ugy értem fogyás esetében nem ajánlják agyors ütemü fogyást a szervezet regenerálódási folyamatai végett, forditott esetben van e ilyen kockázat? bár tény hogy olyan gyors ütemben ugysem fogok hizni de szeretném ezirányu ismereteimet bőviteni szóval aki járatos ilyenben és tud tanáccsal szolgálni,megköszönném válaszait!És a tömegnövelő helyes használatával kapcsolatban is fogadnék érdemi javaslatokat,tanácsokat! köszöntem!

2013. ápr. 5. 13:35
1 2
 11/13 Osynho ***** válasza:
*legyenek = lehetnek
2013. ápr. 5. 15:58
 12/13 A kérdező kommentje:

A kiegészitökkel kapcsooaltban lenne még egy kérdésem:

én jomagam a Bio Tech Usa boltokban szoktam beszerezni az étrendkiegészítőimet, amikor megvásároltam a tömegnövelőt ( Max Gain Plus ) akartam venni protein tartalmu készitményt is,és a srác azt mondta nem ajánlja a kettöt együtt használatra!Valóban nem ajánlott a kettöt együtt használni?és még egy dolog ugyancsak ott vásároltam ásványianyag tablettát is Vita complex néven! ezeket használom most,ismered valamelyiket? próbáltad már esetleg ?

2013. ápr. 5. 16:18
 13/13 Osynho ***** válasza:

Az a tömegnövelő nem soakt érr. Full cukor. Legközelebb ilyenre ne pazarold a pénzed. :/

[link]

Ez is protein tartalmú készítmény (még ha viccesen kevés is van benne), szóval nem tudom mit magyarázott az eladó. Viszont látszik, hogy fogalmas sincs a dolgokról, tőle ne vegyél semmit, de tanácsot végképp ne fogasdj el tőle! Miért zavarna bármit is a fehérje? Húst se ehetsz mellé? :D Ezek kaják, nem csodaszerek. Egyébként pont, hogy jobb lenne ez a Gain, ha tennél még bele pl 20-30g fehérjét.

Az a vitamin olcsó, de elég alacsony hatóanyag tartalmú. A semminél jobb, de idővel azért érdemes valami komolyabbat keresni, és kiegészíteni C vitaminnal, Ca, Mg-vel, halolaj kapszulával ,stb. Vagy venni valami csomagos vitamint, abban minden megvan.

2013. ápr. 5. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!