Ha egy Kazein tartalmaz kb.5000 mg Glutamint, és 4000 mg BCAA-t, akkor az jó? Mennyiségben megfelelő, vagy ennél még sokkal több kéne?
átlagos,nem tartalmaz hozzá adott bcaat vagy glutamint ha ennyi van adagjában.
melyik termékről van szó egyébként?
Igen, arra a termékre gondoltam. :)
Szóval akkor megéri? Azt hittem,hogyha már ennyi glutamin van benne,az jó arány. ://
Mert ugye néztem,hogy pl. a biotech Glutamin is 5 gram l-glutamint tartalmaz. ebből pedig napi mennyiség 2X5 g.
Szóval ha pl. a caseinből is este,és reggel is innék egy-egy adagot,akkor ugyanott tartanék.
De lehet hogy tévedek...:/
Köszi!
Igen,köszi. :) Tisztában vagyok vele,természetesen edzés után szigorúan tejsavó protein megy, reggel pedig ugyanez zabpehely mellé.
Csak feltettem "elméletben", ha ebből a kazeinből naponta 2 adagot innék, (és nem csak este,20 g-ot), akkor ugyanott tartanék glutamin mennyiségben,mint a biotech l-glutaminnal.(amiből 2 adag tartalmaz 10 g glutamint).
:)
Ne keverjük ...
A poritenben lévő aminok kötésben lévők!!!
Ettől függetlenül ez a casein szívdöglesztően jó árban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!