Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy profi testépítő mennyivel...

Egy profi testépítő mennyivel erősebb mint egy átlag férfi?

Figyelt kérdés
Mert írtak olyat is egyes oldalakon, hogy attól mert nagyobbak nem erősebbek stb.. most akkor hogy van ez?
2013. ápr. 8. 14:52
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Amúgy élek a gyanúperrel, hogy ez egy provokatív kérdés volt. Bocs, Kérdező, ha nem :D
2013. ápr. 8. 17:56
 32/40 anonim ***** válasza:
hétköznapi életben nem az erő hanem az ész arra gyúrjál kérdező
2013. ápr. 8. 18:17
 33/40 anonim ***** válasza:
----------------számít
2013. ápr. 8. 18:17
 34/40 anonim ***** válasza:
20%
Martinez :DDDDDD Rövid, tömör, velős :D és jogos. Ez a mrhard elég hard hülye, Montez írja, hogy nem profi, erre aszondja, hogy már profi focista is... :D
2013. ápr. 8. 19:12
 35/40 anonim ***** válasza:
Hát ja, focistának még annyira sem vagyok profi, mint testépítőnek.:)
2013. ápr. 8. 19:14
 36/40 MrHard ***** válasza:
0%
Látom Wash, hogy nem nagyon vágod az iróniát, amit belecsempésztem az írásomba:D Nem baj, legalább van hova gyúrnod... Gondolom ezt sem érted, mert "hard hülye" vagy hozzá :D Legalább a Montez "barátom" elfogadható vitapartner volt, bár az alpári stílusán még lenne mit csiszolni :D Jók legyetek gyúrós csávók :P
2013. ápr. 9. 10:37
 37/40 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel az is erős aki jól bírja a pálinkát...

Na de szerintem az erő nincs összefüggésbe az izom méreteivel.Az erő sportszerű kivitelezésére ott vannak az erősember/strongman versenyek.A testépítés teljesen más.

A testépítők amit a nevük is takar a kinézetre és minél szebb arányosabb testalkatra mennek rá.Viszont ők is súlyokkal dolgoznak és szerintem egy átlag embernél igencsak nagyobb súlyokat képesek megmozgatni.

Persze van még egy apróság ami nem más mint a doppingszerek.Szóval ez egy nagyon bonyolult és összetett dolog.

2013. ápr. 10. 09:39
 38/40 anonim ***** válasza:

Mi szamit erosnek? Ki bir nagyobb sulyt felemelni? Ki tud egesz nap dolgozni?

En peldaul egyetemista vagyok. Neha segitek itthon is. Peldaul ha van egy nehezebb hordo vagy barmi mas, sokkal konnyebben megemelem, mint apum. Tegyuk fel o at tud rakni max egy 70 kilos targyat A-bol B pontba, akkor en en egy 85 kilosat is at tudok tenni, tehat erosebb vagyok nala. (csak irtam 2 szamot, nem tudom mennyit birok el) Viszont ha egesz nap dolgozunk, akkor nap vegere en jobban el vagyok faradva mint o, mert nem vagyok hozzaszokva az egesz napos fizikai munkahoz.

2013. júl. 21. 01:59
 39/40 anonim ***** válasza:

Az egész napos munkabírás az állóképesség kérdése, nem erő.

És egy testépítő (aki erős) az is pár hét alatt hozzászokik a melóhoz. Én pakoltan szalmabálákat régebben. Az öreg melósok jobban bírták, de utána hozzászoktam és simán ment nekem is. Szóval nem kell itt lenézni a testépítőket meló szempontjából sem.

Üdv, egy 28 éve folyamatosan edző ember.:)

2013. júl. 21. 05:44
 40/40 anonim ***** válasza:
65%
kussoljatok be ,mert kinyomok mindenkit fekve egyszerre aztán kikapálok mindenkit sőt ha kell elültetlek és kigyomlállak titeket a tűző napon aztán eszek egy csirke rizs brokkolit
2013. szept. 20. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!