Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc témátok egy...

Mi a kedvenc témátok egy testépítő portálon, amiről szívesen olvastok?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy milyen témában íródott cikkek érdeklik az embereket leginkább, amikor egy testépítő portálon lógnak. Ez onnan jött, hogy személyi edző vagyok és pár edzettem állítja, hogy rengeteget olvas ilyen oldalakat, mégis rosszul akarja végezni a gyakorlatokat, buta elvek szerint, rossz kajával.

#testépítő oldalak #testépítés témakörök
2013. márc. 22. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Engem olyan cikkek szoktak érdekelni, amiben gyakran végzett hibák vannak leírva, vagy új edzésmódszerek.
2013. márc. 22. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:

az arányokról,szimmetriáról szóló cikkeket szeretem,meg a törzs edzéseket szoktam átnézni,és az alkar,váll,nyak edzéseket.

a sérülések kezelése,elkerülése,felépülés ilyeneket is elolvasom ha van.

2013. márc. 22. 23:36
 3/4 anonim válasza:
Kaja
2013. márc. 27. 22:27
 4/4 Szergej55 ***** válasza:
Gyakori hibák szintén, helyes végrehajtás, ezen kívül néhány interjú a régebbi idők nagyjaival.
2013. aug. 9. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!