Segítségre lenne szükségem. A feladat csak annyi lenne, hogy pár mondatban leírjátok hogy, ki a kedvenc Forma 1 pilótátok/ csapatotok és miért? Vagy éppen ellenkezőleg miért nem szimpatizáltok egyesekkel. Köszönöm előre is
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 20:24
1/4 anonim válasza:
Kimi a kedvencem, mert van egy egyénisége. Alonsot nem bírom, mert nagyképű.
2/4 anonim válasza:
én igazából az összes pilótát bírom. 'egyszerű hétköznapi' emberként egyiküket sem ismerem, ezért nem fogom elítélni. De elsősorban Lewis-nak szurkolok. ő nálam a favorit és az a csapat, ahová éppen megy.
a többiekkel meg csak elvagyok (vannak olyan pilóták, akikre azt szoktam mondani, hogy ő győzzön ha nem Lewis. ilyen pl. Kimi vagy Jenson)
3/4 anonim válasza:
Vettel, mert némelyik 40 50 éves ember sem ennyire érett fejben, és oké, hogy szerencsés is, stb.. de minden helyzetben talpra áll. pl tavaly braziliában, mindenki ideges volt és mindenki pánikolt, kivéve őt. ha valakinek az agyában ilyen hatalom van, az szerintem példaértékű
4/4 anonim válasza:
Jean-Éric Vergne, mert fiatal, és lelkes. :)
Csapatok közül a Sauber, mert még mindig itt vannak, és arra a bizonyos első győzlemre hajtanak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!