Vajon van-e összefüggés a személyiségtípus és a kedvenc sport között?
Nu, találtam én régebben egy ilyen jó kis murit, aztán azt hittem elveszett, de megvan. Nem kuruzslás, csak cihológia, és szerintem marha érdekes, mert nekem kb 95%ban egyezik a kijött típus :D De kajak.
A kérdés ugye az, hogy írjátok le a kedvenc sportotokat, ésvagy azt, amelyiket csináljátok, aztán hogy melyik típusba tartoztok, és megnézzük, van-e összefüggés, hogy ezt később fordítva alkalmazzuk, amikor valaki sportot keres. Kitöltjük vele ezt, és javaslunk egy tartományból.
Nemtudom csináltak-e ilyesmit valaha, igazából meg se próbáltam utánanézni, teljesen saját ötlet :D és persze jó sok eredmény kell, hogy értékelhetőt kapjunk, szóval lehet terjeszteni.
na látom nem tolonganak:).
de megcsináltam neked.
savate,fegyenc,kettlebell jelenleg,régen meg 10 évig voltam gyúrós.
az értékelésem-ESTJ
Ugyan picit régi, de azért írok.
Én INTJ vagyok a teszt szerint, és teljesen magamra ismertem benne, különösen a humor lapnál:DD
Nem veszek részt semmilyen szervezett sportágban. Gyalogtúrázni és erdőben sátrazni szoktam többnyire, meg biciklivel túrázni. A tengeri kajakozás és a magashegyi túrázás felé még érdeklődnék, csak semmi pénzem nincs rá:D
A szokásos labda sportok vagy harcművészet semennyire nem tudja megmozgatni a fantáziám, a túrázásba is inkább a szabadságérzet vonz.
17/f
ISTP
Forma1, meg úgy általában mindenféle motorsport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!