Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vajon van-e összefüggés a...

Vajon van-e összefüggés a személyiségtípus és a kedvenc sport között?

Figyelt kérdés

Nu, találtam én régebben egy ilyen jó kis murit, aztán azt hittem elveszett, de megvan. Nem kuruzslás, csak cihológia, és szerintem marha érdekes, mert nekem kb 95%ban egyezik a kijött típus :D De kajak.

A kérdés ugye az, hogy írjátok le a kedvenc sportotokat, ésvagy azt, amelyiket csináljátok, aztán hogy melyik típusba tartoztok, és megnézzük, van-e összefüggés, hogy ezt később fordítva alkalmazzuk, amikor valaki sportot keres. Kitöltjük vele ezt, és javaslunk egy tartományból.

Nemtudom csináltak-e ilyesmit valaha, igazából meg se próbáltam utánanézni, teljesen saját ötlet :D és persze jó sok eredmény kell, hogy értékelhetőt kapjunk, szóval lehet terjeszteni.

[link]

2013. jan. 20. 20:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én INFJ vagyok és rengeteg sportot próbáltam, de a thai box ragadott magával leginkább.
2014. okt. 12. 23:37
 12/13 anonim válasza:
INTJ vagyok és a sakkon kívül minden sportot rühellek, nem mozgatják meg számomra eléggé az agyat, a csapatban végzendőek főleg.
2018. márc. 16. 21:58
 13/13 anonim ***** válasza:

INTJ vagyok és a hosszútávfutás a kedvenc sportom.

Nagyon szeretek egyedül lenni kint a természetben. (=

2020. aug. 28. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!