Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy profi testépítő mennyivel...

Egy profi testépítő mennyivel erősebb mint egy átlag férfi?

Figyelt kérdés
Mert írtak olyat is egyes oldalakon, hogy attól mert nagyobbak nem erősebbek stb.. most akkor hogy van ez?
2013. ápr. 8. 14:52
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
44%
Gaebrol, oda hova kell erő, hogy kapáljon hagyjad már, falusi gyerek vagyok tudom miaz, ja és ne gyertek a fizikai munkával, mert aki aerob edzést végez, meg 100 kg súlyokkal dolgozik az nehogy ne tudjon egy 30 kg-s zsákot felemelni és cipelni:) Tudom nem írtad, de megelőzöm a bajt, mielőtt leírod, ja és ha mi testépítőkről ebszélünk, legalábbis én, szigorúan csak naturál emberekről, ugyanis és személyszerint a profikat nem tartom embereknek, remélem érted miért.
2013. ápr. 8. 15:24
 12/40 anonim ***** válasza:
61%
Megmondtam hogy ez van... Az amit te írsz állóképesség, nem erő. A sportolókat nincs értelme így nézni, egy focista, futó, úszó kapál egész nap?
2013. ápr. 8. 15:25
 13/40 anonim ***** válasza:
50%
Az sem igaz hogy a profikat le kell nézni, nem szeretem a mai profi testépítést, az igaz, de mint sportolókat elismerem őket! Az olimpikonok sem lennének sehol kox nélkül, ez a sajnálatos igazság.
2013. ápr. 8. 15:27
 14/40 anonim ***** válasza:
16%
Gaebrol, amiről Te beszélsz az a kényszerűség és a kitartás elegye, de semmiképp nem jelent fizikai erőt, legfeljebb lelkit. De azt sem feltétlen, ha kénytelen a szerencsétlen kapálni menni, hogy legyen pénze.
2013. ápr. 8. 15:30
 15/40 anonim ***** válasza:
47%

"Súly-erő arányban pl ebben is sokkal rosszabb teljesítményt mutatnak a testépítők, mint egy kisebb, de szálkásabb testű férfi. "

Keress rá a wilks formulára és nézd meg, hogy hány kg-t kellene teljesítened ahhoz fekvenyomással, guggolással, felhúzással, hogy 4-500 közötti pontot érj el (komolyabb testépítők akörül vannak). Aztán próbáld megcsinálni.

És igen, a kapálás az állóképesség. Egy sprinter se "lassú futó", mert nem tudja lefutni a maratont.

2013. ápr. 8. 15:31
 16/40 anonim ***** válasza:
53%
Még hozzá tenném azt, hogy csináld végig azt az edzéstervet amit a testépítők végeznek, aztán utána beszélj róla, hogy a kapálás sokkal nehezebb. Az, hogy tűző napon kapál valaki, azt meg végképp nem értem, hogy függ össze az erővel.
2013. ápr. 8. 15:32
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Nagyszüleim 70 évesen tűző napon kapálnak, gyomlálnak a kertben órákig. Tehát ők erősebbek, mint egy testépítő.
2013. ápr. 8. 15:33
 18/40 MrHard ***** válasza:
36%
de kapálni nem tudna + építkezésen egész nap téglát hordani... ez tény! Az erő elég relatív! A testépítőknél az a baj, hogy az izomzatuk rettenetesen sérülékeny és a hétköznapi dolgokban inkább akadályozza őket, minthogy előnyük származna belőle! Elég hitványak tudnak lenni...
2013. ápr. 8. 15:34
 19/40 anonim ***** válasza:
74%
Te is debil vagy MrHard. Én pakoltam szalmabálákat nyáron és hordtam téglát is, simán bírtam annyira, mint bárki, pedig súlyzós edzést végzek. Érdekes, ha lehet fikázni a testépítést, akkor jön a sok kocsog.
2013. ápr. 8. 15:36
 20/40 anonim ***** válasza:
Az a teljes sportra igaz, van ismerősöm, aki olimpián is indult, kajakos. Na ő 20 év edzés után dolgozni kezdett és nem bírta az első hónapokban, hiába edzett napi 4 órát, de a 8-12 órás munkát nem bírta, pedig nem volt kifejezetten kemény.
2013. ápr. 8. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!