A sok nagyokos és "Testépítő-menedzser" tévedett? :D (Szkander)
Mielőtt rátérek a lényegre, itt az első kérdésem linkje, előbb ezt olvasd...:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
MINDENKI okoskodik, hogy "Csak akkor jön az erő ha nagy súllyal dolgozol alacsony ismétlésszámmal, blablabla.."
én 2 koronggal kezdtem a szkanderedzésem és ahogy írtam is, naponta összesen 1000 ismétlést végeztem 12esével (ez az ellentéte annak, amit a sok "okos" izomguru javasolna.. ők azt mondták 6 ismétléssel dolgozzak max mert besülök (?) mióta érdekel hogy besül az izom ha én erőre megyek? :D Szóval az történt hogy elég jól erődösök ettől a bizarr edzéstervtől és már 1 hete 3 és fél koronggal dolgozom..
a fejlődni vágyóknak mondanám:
-Ha izmokat akarsz, ne kérdezz csak nézz egy edzéstervet, vegyél 1 vödör fehérjét és tartsd be az előírtakat..
-Ha minél erősebb szeretnél lenni, annál többet kell dolgoznod.. és pont
Tévedni emberi dolog.
Ettől függetlenül nem olvastam el sem a linked sem az az alatti szöveget tehát nem tudom mi a helyzet.
És mi van akkor ha valaki tévedett? Biztos hogy nem akart téged átb@szni, tehát inkább örülj hogy valaki segíteni akart...
dirtboy ne butáskodj már :D gyakran szkanderezek, .. barátokkal, ismerősökkel meg néha fogadásból is, de én nem az a fajta vagyok aki azt írja hogy 78as a bicepsze :) mi a f@sznak kell felvágni, máig nem értem..
-Igen szoktam szkanderezni, és elég jónak is érzem magam.. bár a koromból ítélve biztos gyengének golndolnál,.. 19 vagyok, de ahogy az első hozzászóló is írta: "tévedni emberi dolog"
Gomez, te mindig megmondod a frankót, ezért kösz minden kérdező nevében. és mielőtt valaki lefújta hogy növelni kell a súlyt, igen növelem a súlyt, amint kicsit könnyebbnek érzem a 12 ismétlést. (ne kérdezzétek miért pont 12, CSAK.)
Aha. Szoval az egesz eroemelo szakag tevedesben elt ezidaig, milyen szerencse, hogy megszulettel, es kideritetted. Aldott legyen a neved, csak kar, hogy a "kiserleted" egy nagy rakas fossal egyenerteku, igy kicsit nehez komolyan venni.
GOMEZ???
Szóval te azt állítod,hogy az erő nem az izmokban rejlik?Hanem hol?A csontban,a bőrben vagy a lélekben?
A szkanderhez sokminden kell az erőn kívül lehet,hogy neked jók hozzá az adottságaid,de az erő és az izom közötti összefüggést ne kérdőjelezzük már meg.
A helyedben nem szidalmaznám az okoskodó testépítőket,mert te náluk is sokkal arrogánsabb és agresszívabb vagy.Döngeted a melled,hogy jól kibabráltál a szakemberekkel,bebizonyítottad mindennek az ellenkezőjét pedig csak annyi történt,hogy rövidtávon beigazolódni látod a saját elméletedet,de attól még a hozzáértők nem tévednek csak várni kell egy kicsit az igazukra.Mondom mindezt úgy,hogy nem vagyok testépítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!