Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A sok nagyokos és "Testépítő-m...

A sok nagyokos és "Testépítő-menedzser" tévedett? :D (Szkander)

Figyelt kérdés

Mielőtt rátérek a lényegre, itt az első kérdésem linkje, előbb ezt olvasd...:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

MINDENKI okoskodik, hogy "Csak akkor jön az erő ha nagy súllyal dolgozol alacsony ismétlésszámmal, blablabla.."

én 2 koronggal kezdtem a szkanderedzésem és ahogy írtam is, naponta összesen 1000 ismétlést végeztem 12esével (ez az ellentéte annak, amit a sok "okos" izomguru javasolna.. ők azt mondták 6 ismétléssel dolgozzak max mert besülök (?) mióta érdekel hogy besül az izom ha én erőre megyek? :D Szóval az történt hogy elég jól erődösök ettől a bizarr edzéstervtől és már 1 hete 3 és fél koronggal dolgozom..

a fejlődni vágyóknak mondanám:

-Ha izmokat akarsz, ne kérdezz csak nézz egy edzéstervet, vegyél 1 vödör fehérjét és tartsd be az előírtakat..

-Ha minél erősebb szeretnél lenni, annál többet kell dolgoznod.. és pont

2013. ápr. 7. 20:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Tévedni emberi dolog.

Ettől függetlenül nem olvastam el sem a linked sem az az alatti szöveget tehát nem tudom mi a helyzet.

És mi van akkor ha valaki tévedett? Biztos hogy nem akart téged átb@szni, tehát inkább örülj hogy valaki segíteni akart...

2013. ápr. 7. 20:32
 2/15 A kérdező kommentje:
Engem nem vert és nem is verhetett volna át senki mert biztos voltam/ vagyok a dolgomban. Csak kíváncsi voltam, miylen butaságokkal próbálnak etetni :D te meg egy gyökér vagy, első válaszoló :D
2013. ápr. 7. 20:33
 3/15 anonim ***** válasza:
Elolvastam, senki nem írt olyat hogy besül. Amit én mondok: erősödni fogsz, mert az elején mindenki erősödik, de egy idő után ezt el fog múlni, és nagyobb súly kell majd!
2013. ápr. 7. 20:34
 4/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm, megtisztelő ezt tőled "hallani"
2013. ápr. 7. 20:35
 5/15 dirtboy ***** válasza:
100%
aztán szkanderoztál már valakivel vagy még csak a súlyokat emeled napi egymilliószor?
2013. ápr. 7. 20:41
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
Mivel egyre több koronggal edzel így erősödsz picit, de jobb eredmény lenne nagyobb súlyokkal, kevesebb ismétléssel.
2013. ápr. 7. 20:42
 7/15 A kérdező kommentje:

dirtboy ne butáskodj már :D gyakran szkanderezek, .. barátokkal, ismerősökkel meg néha fogadásból is, de én nem az a fajta vagyok aki azt írja hogy 78as a bicepsze :) mi a f@sznak kell felvágni, máig nem értem..

-Igen szoktam szkanderezni, és elég jónak is érzem magam.. bár a koromból ítélve biztos gyengének golndolnál,.. 19 vagyok, de ahogy az első hozzászóló is írta: "tévedni emberi dolog"

Gomez, te mindig megmondod a frankót, ezért kösz minden kérdező nevében. és mielőtt valaki lefújta hogy növelni kell a súlyt, igen növelem a súlyt, amint kicsit könnyebbnek érzem a 12 ismétlést. (ne kérdezzétek miért pont 12, CSAK.)

2013. ápr. 7. 20:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Aha. Szoval az egesz eroemelo szakag tevedesben elt ezidaig, milyen szerencse, hogy megszulettel, es kideritetted. Aldott legyen a neved, csak kar, hogy a "kiserleted" egy nagy rakas fossal egyenerteku, igy kicsit nehez komolyan venni.

GOMEZ???

2013. ápr. 7. 20:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nincs egy hónapja, hogy ezt csinálod. Én azért ennyi idő után nem vonnék mélyebb következtetéseket. Ha edzetlen vagy, akkor szinte mindegy milyen módon edzel, az első hónapban nagy eséllyel fejlődni fogsz. De meglehet néhány hónap és teljesen megáll a fejlődés. Az idő majd úgy is megválaszolja a kérdéseidet.
2013. ápr. 7. 21:04
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szóval te azt állítod,hogy az erő nem az izmokban rejlik?Hanem hol?A csontban,a bőrben vagy a lélekben?

A szkanderhez sokminden kell az erőn kívül lehet,hogy neked jók hozzá az adottságaid,de az erő és az izom közötti összefüggést ne kérdőjelezzük már meg.

A helyedben nem szidalmaznám az okoskodó testépítőket,mert te náluk is sokkal arrogánsabb és agresszívabb vagy.Döngeted a melled,hogy jól kibabráltál a szakemberekkel,bebizonyítottad mindennek az ellenkezőjét pedig csak annyi történt,hogy rövidtávon beigazolódni látod a saját elméletedet,de attól még a hozzáértők nem tévednek csak várni kell egy kicsit az igazukra.Mondom mindezt úgy,hogy nem vagyok testépítő.

2013. ápr. 7. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!