A sok nagyokos és "Testépítő-menedzser" tévedett? :D (Szkander)
Mielőtt rátérek a lényegre, itt az első kérdésem linkje, előbb ezt olvasd...:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
MINDENKI okoskodik, hogy "Csak akkor jön az erő ha nagy súllyal dolgozol alacsony ismétlésszámmal, blablabla.."
én 2 koronggal kezdtem a szkanderedzésem és ahogy írtam is, naponta összesen 1000 ismétlést végeztem 12esével (ez az ellentéte annak, amit a sok "okos" izomguru javasolna.. ők azt mondták 6 ismétléssel dolgozzak max mert besülök (?) mióta érdekel hogy besül az izom ha én erőre megyek? :D Szóval az történt hogy elég jól erődösök ettől a bizarr edzéstervtől és már 1 hete 3 és fél koronggal dolgozom..
a fejlődni vágyóknak mondanám:
-Ha izmokat akarsz, ne kérdezz csak nézz egy edzéstervet, vegyél 1 vödör fehérjét és tartsd be az előírtakat..
-Ha minél erősebb szeretnél lenni, annál többet kell dolgoznod.. és pont
"A sok nagyokos és "Testépítő-menedzser" tévedett?"
Nem.
na most azért annyira nem lennék büszke arra, ha a hangyaf4sznyi súlyról egy szer edzéstervvel eljutsz a lóf4sz súlyig.
ha egy dildóra kötnéd a 2 korongot (miaszarez?), és az ánuszoddal tartanád időre, egy hónap után azt is 3ésféllel nyomhatnád... de nem azért, mert helyesen csinálod, vagy értelme van...
Lényegtelen, hogy a szkander is sport, megvannak a maga módszerei, technikái, felépítése.
Miért nem mész el egy versenyre, vagy egy edzésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!