Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem le az edzőterem...

Hogyan győzzem le az edzőteremen a szorongásomat?

Figyelt kérdés
Nem bántottak soha, de én mindig szorongok. Vékony vagy már izmos, szálkás srácok járnak akkor, mint én, aki dagi vagyok, és folyamatosan szorongok... Hogyan lehet ezt legyőzni?
2013. ápr. 7. 15:49
 1/4 poiu ***** válasza:
Nehéz ügy, mert ez benned van, nem a teremben... :-). Nem tudom, hogyan viselkedsz, ha köszönsz és normálisan udvarias vagy, az emberek általában normálisan, kedvesen reagálnak.
2013. ápr. 7. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a bajod ,hogy mással foglalkozol !

Ne az járjon a fejedben,hogy ők most mit gondolnak rólad!

Csakis saját magaddal törődj!Folytasd a diétát ès az edzést,meglátod max. fél éven belül nem lesz ilyen problémád !

2013. ápr. 7. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Így van,viselkedj megfelelően,legyél kedves,és nem lesz mitől félned.Koncentrálj az edzésre.Senkit nem érdekel,hogy dagi vagy.Más meg a csontsoványságból küzdi fel magát.Én,ha látok egy dagi embert sportolni,az jut eszembe,hogy legalább tesz magáért,nem otthon siránkozik,és ez mindenképp értékelendő.
2013. ápr. 7. 17:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy, hogy lesz.rod. Egy ember kinézete nem az egyedüli értéke. Lehet, hogy dagi vagy a többiek meg nem, de azért ne hidd, hogy ott mindenki atomfizikus :) Különben egy idő után adja magát, hogy beszélgetsz a többiekkel és rá fogsz jönni, hogy ők sem emberhússal táplálkoznak. Kérj tanácsot tőlük stb, egyszóval szocializálódj.
2013. ápr. 7. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!