Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit lehetne kihozni az alakomb...

Mit lehetne kihozni az alakomból nyárig? 17/f

Figyelt kérdés

Lassan itt a nyár, azvelmúlt egy évben rengeteget változott a testem formára. Van 3-4 hónapom, hogy a strandon ne kelljen cikinek éreznem magam, mikor megjelenek. Jelenleg 184 cm és 74 kg voltam, 17 éves.

14-15 éves koromban 94kg voltam, amibe most belegondolva szörnyűnek tűnik.. :S azóta 20kg-ot ledobtam

Úgy érzem, hogy még most is punnyadt vagyok és egy kemény 4 hónapos alakreformot szeretnék kidolgozni.

Mindenképp súlyzós edzés lenne a sportok között az első helyen.

A felsőtestemet izomban kicsinek érzem, pedig már van hogy 1 éve edzés után protein is megy + volt egy kreatin kúra is.

Az a bökkenő, hogy kreatint nem szedhetek, mert vízesít és így is elég vízes a lábam.

Hogy tudnám a vádlimból kihajtani a vízet?

Szerintetek milyen arányaim vannak?

Vállam, kezem, mellem? Mit lehetne kihozni belőle 4 hónap alatt?

Mindenképp zsírtalanítanom kell elsősorban..:/

Gondoltam olyanra, hogy 3 hónap tömegnövelés és egy szálkásítás.

Kérlek véleményezzetek és adjatok erőt és kitartást, hogy tudjam folytatni az alakváltozást mert az utóbbi időben nagyon elment tőle a kedvem, de viszont mélyen érzem, hogy hülye vagyok, mert a lustaság felülkerekedik rajtam, sajnos..

Linkelek be képeket magamról:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Kérlek segítsetek! Egy 17/f

2013. ápr. 6. 01:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Á nincs rajtad egy csepp felesleg sem.
2013. ápr. 6. 20:45
 12/16 one ask ***** válasza:
Én személy szerint a crossfitet ajánlom. (még a kettlebellt is vedd bele, ha otthon edzel oda is vehetsz) plusz csomó nagyon jó mellizom gyakorlat van a neten, de mivel eléggé sovány vagy ezért szerintem picit híznod kellene. Én pl.: ezt az otthoni mellizom gyakorlatsort csinálom, szerintem elég korrekt http://www.youtube.com/watch?v=WYYi8zA4zAg.
2013. ápr. 6. 23:04
 13/16 one ask ***** válasza:
Mivel most néztem végig az összes képed, ezért hozzáteszem az előzőhöz, hogy nem kell annyira híznod sem. A crossfit pedig a combodra és a vádlidra is jó. (többnyire egy-két kettlebell gyakorlat, plusz a futás)
2013. ápr. 6. 23:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Tisza csont vagy ugyhogy ne akarj fogyni
2013. ápr. 8. 17:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát az a baj hogy elég rossz genetikád van. Abba a csoportba tartozol ami kis tömeg mellett is viszonylag zsíros marad!

Hát te annyira szálkás testről ne nagyon álmodj, lehetsz de az nagyon kemény munkával és még keményebb étrenddel lehet magvalósítani amit nagyon nehéz utána fent tartani.

Hát most erre a vékony formára még elkezdeni szálkásítani nem érdemes mert elfogsz fogyni szó szerint olyan lesz mint egy munkatábori gyerek.

Annyira nem veszélye egyébként csak a hasad és a melleden lóg egy kicsit a zsír

2013. ápr. 12. 15:54
 16/16 A kérdező kommentje:
Megpróbálok minél többet kihozni magamból, akkor elkezdjek ezerrel tömegelni?
2013. ápr. 12. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!