Mit lehetne kihozni az alakomból nyárig? 17/f
Lassan itt a nyár, azvelmúlt egy évben rengeteget változott a testem formára. Van 3-4 hónapom, hogy a strandon ne kelljen cikinek éreznem magam, mikor megjelenek. Jelenleg 184 cm és 74 kg voltam, 17 éves.
14-15 éves koromban 94kg voltam, amibe most belegondolva szörnyűnek tűnik.. :S azóta 20kg-ot ledobtam
Úgy érzem, hogy még most is punnyadt vagyok és egy kemény 4 hónapos alakreformot szeretnék kidolgozni.
Mindenképp súlyzós edzés lenne a sportok között az első helyen.
A felsőtestemet izomban kicsinek érzem, pedig már van hogy 1 éve edzés után protein is megy + volt egy kreatin kúra is.
Az a bökkenő, hogy kreatint nem szedhetek, mert vízesít és így is elég vízes a lábam.
Hogy tudnám a vádlimból kihajtani a vízet?
Szerintetek milyen arányaim vannak?
Vállam, kezem, mellem? Mit lehetne kihozni belőle 4 hónap alatt?
Mindenképp zsírtalanítanom kell elsősorban..:/
Gondoltam olyanra, hogy 3 hónap tömegnövelés és egy szálkásítás.
Kérlek véleményezzetek és adjatok erőt és kitartást, hogy tudjam folytatni az alakváltozást mert az utóbbi időben nagyon elment tőle a kedvem, de viszont mélyen érzem, hogy hülye vagyok, mert a lustaság felülkerekedik rajtam, sajnos..
Linkelek be képeket magamról:
Kérlek segítsetek! Egy 17/f
Milyen étrended van?
Ahhoz hogy izomtömeget növelj, tömegnövelő étrend kell.
Viszont azt jól kell belőni ha rendesen ízékony vagy.
Amúgy a kreatin az az esetek nagyonnagy részében csak akkor "vizesít" ha rosszul adagolja valaki, vagy rossz az étrendje mellé.
Értem, milyen tömegnövelőzni étrendet ajánlanátok?
Mikor nem vízesít a kreatin?
Hogy tudnám levékonyítani a vádlim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!