Jó lenne ez az edzés terv? Ha nem akkor mit alakítsak rajta?
Hétfő: Mell,Bicepsz Kedd: Hát,Tricepsz Szerda: Váll,Csuklya
Csütörtök: Mell,Bicepsz Péntek: Láb,has
Van edzés múltam nem kevés, csak most keresztbe tett a könyök törésem, és fél év kihagyás után most kezdtem újra.
2 hete csinálom ezzel az edzés tervel, és nem tűnt meg erőltetőnek, de mondjatok ti valamit! Arra fogok hajazni amit ti láttok jónak.
Én a bicepszet és a tricepszet felcserélném, mert háthoz kell bicepszés ha hátnapon izomlázas a bicó, engem zavar.
Illetve szerintem nem kell 2x edzeni mellet és bicepszet. Egyszer dolgozd meg, de akkor alaposan.
Igen, ha jól edzel, nem tudsz egy héten kétszer mellbicepszezni.
A csukja a váll része, tehát a szerdád konkrétan egy váll nap. Amellé nyugodtan berakhatod a lábat. Hasat minden edzésen edzzél, és így már csak heti 3 edzésre van szükséged. Elég is annyi mindenkinek, ha rendesen csinálja.
Tehát akkor mondjuk: Hétfő: mell-bicepsz; Kedd: hát-tricepsz; Szerda: váll-láb. Has minden nap. Egyébként ha belejössz, akkor nem lesz egyáltalán izomlázad, tehát nem fog zavarni az izomlázas bicó hát napon.
Én azért pár dologban nem értek egyet :)
Az igaz, hogy a bicepsz izomláz az egyre kevésbé jön elő, de szerintem a láb mellé a váll az sok. Egy jó lábedzésnek 40-50 percesnek kell lennie,mivel a legnagyobb izmunk és a váll is elég nagy, arra is illik 3-4 gyakorlat. Én láb után általában teljesen kivagyok, de van akit nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!