Ilyen edzéssel érek egyáltalán valamit? Mennyi idő mire látszik valami?
Már írtam 1 kérdést de nem kaptam válaszokat rá.
Na szóval full vékony vagyok, izom nuku és arra lennék kíváncsi, hogy ennyi edzéssel érek-e valamit.
Leírom miket szoktam csinálni és mondjatok véleményt
Tolódzkodás úgy hogy nyújtva van a lábam kitámasztva 3x35 db (heti 5x)
Fekvőtámasz: 3x30 (heti 5x)
V felülés 2 naponta : 3x 25
Húzódzkodás : 3x3 db ( szabályosan 3at tudok csak egyszerre :D )
Egy kis ideig tudnál vele, de nem sokat.
Nagyobb izmokhoz súlyzós edzés kell, tömegnövelő étrenddel.
Van ott a közelben egy terem, ahova le tudnál járni?
Ha van, és megtudod engedni magadnak, hogy járj, akkor segítek! :D
Szerintem túl fogod magadat edzeni.Ha már ennyit tudsz tolózdkodni és fekvőtámaszozni már nehezítened kéne, mert így csak az állóképességed nő.
A láb hol maradt???
Szerezz be két egykezes súlyzót és csinálj bicepszre, tricepszre és vállra gyakorlatokat. A fekvőtámaszt nehezítsd úgy, hogy felrakod valahova a lábad... A tolódzkodást is érdemesebb úgy, hogy mind a kezed, mind a lábad fenn van valamin, szóval ne legyen a földön a lábad.
Olyan 2-3 hónap alatt már látni fogod magadon, hogy történt valami.
Amúgy a 30 fekvő nem olyan rossz, bár érdemesebb mindig egyre többre rámenni.
Az meg, hogy ezek állóképességre mennek és hol a láb.. Ne is törődj ezekkel. Úgy sem leszel ennyitől hegyomlás, úgy pedig teljesen mind1, hogy lábazol -e vagy sem. Viszont legalább némileg erősebb leszel, és mint tudjuk, ép testben, ép lélek lakozik.
én ezek szerint megyek,3 honapja gyurok és azért már látszik valami
Nem tudok róla, hogy lenne hely ahova járhatnék edzeni, de az igazat megvallva nem is költenék 5 ezreket rá. :D amúgy másfél hónapja csinálom ezeket. Az elején kisebb számmal csináltam pl fekvőt 3x 15db. Nagyon minimális változást látok na meg persze azt, hogy fogytam vagy 2-3 kilót -.-
Hasamon kb semmi zsír nincs már. Remélem mostmár elkezdtek izmosodni is nem csak fogyni ( már nincs hova XD )
Kajáltál rendesen?
Ha nem akkor e szerint csináld: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Edzés után pedig jó lenne valami tejsavó protein, mellé gyors ch. (dextróz) abból pedig 1g*testtömegkg gyors ch.
Ha nem tudsz venni, akkor sem baj, akkor beviszed húsokból a megfelelő mennyiséget.
Ezekből kellene összerakni:
Fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, (protein tápkieg). <- nem kötelező, de jó ha van.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!