Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy hangzik ez az edzesterv?

Hogy hangzik ez az edzesterv?

Figyelt kérdés

Elkezdtem napiszinten konditerembe jarni, de azt mondtak, hogy az nem egeszseeges. Ha minden nap ugyanara az egy dologra edzek leereszthetnek az izmaim. ? Ugy gondoltam, hogy az elso nap bicepszre, masodik nap vall, 3. mell, 4. pedig tricepsz, azutan 3 nap szunet.

Meg kozben hasizomra (4nap egymas utan).

Velemenyek?

2013. márc. 22. 10:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hátad és lábad pedig ugye nincs.

Te figyelj, nem bántásból, de ezt a sportot nem neked találták ki.

2013. márc. 22. 10:55
 2/11 Dogmatix91 ***** válasza:
Lábaddal és a hátaddal mi lesz kisember? :D
2013. márc. 22. 10:56
 3/11 A kérdező kommentje:

Vallra es hatra egyszerre terveztem. Egyebkent meg szoktam futni 2-3 kilometereket. Annyira hozzazoktam mar, hogy nem is emlitettem. Miert nem valo nekem? Lehet, hogy te egybol fel szoktad adni, ami nem egy, de en NEM!

Ez egy otlet! Ha nem jo, ird ide miert nem, ne kritizalj! :-)

2013. márc. 22. 11:14
 4/11 Osynho ***** válasza:

A futás messze nem ugyanaz, mint egy jó kiadós súlyzós edzés.

Írd le, konkrétan milyen gyakorlatokat csinálsz, és miből mennyit. Én edzettem egy időben úgy, hogy heti 5 nap más-más izomcsoportra, csak akkor jól meg kell szervezni, hogy ne a pihenő izmot erőltesd másnap. Meg egyáltalán nem biztos, hogy neked ez lesz a legmegfelelőbb, én is csak pár hónapig csináltam, hogy változtassak kicsit a megszokott edzéstervemen.

2013. márc. 22. 11:17
 5/11 Dogmatix91 ***** válasza:
2-3 kilométer futás = egy lábedzéssel? :D Olvasgass kicsit még a témával kapcsolatban. Ha 20 kilométert futnál sem váltanád ki vele a lábazást.
2013. márc. 22. 11:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Az izomban nincs levegő, így nem ereszt le. Minden izomcsoportot meg kell edzeni, a lábazás segíti más izmok növekedését is. A 4 nap egymás utáni edzést nem ajánlom, jobb lenne két nap edzés 2 nap szünet.
2013. márc. 22. 12:25
 7/11 anonim ***** válasza:
dogmatix azért egy 20 km-es sprint felér egy lábazással (legalábbis még nekem)
2013. márc. 22. 19:19
 8/11 Osynho ***** válasza:
A futás hogy érne fel egy lábazással? Teljesen más mozgásforma. Alapból az egyik aerob, a másik anaerob. Nem ugyanaz a terhelés.
2013. márc. 22. 19:34
 9/11 Osynho ***** válasza:
Az meg a másik, hogy ha te 20 km-t sprintelsz, akkor valószínűleg marslakó vagy. XD
2013. márc. 22. 19:35
 10/11 Dogmatix91 ***** válasza:
20km sprint :D Komoly lehetsz mester! :D De elhiszed, hogy jobban lefárasztalak, egy lábedzésen, mintha futnál x km-t? :D Ráadásul 1 métert sem kéne futnod, viszont garantáltan nem tudnál utána járni sem, legalábbis nem egyszerűen :D
2013. márc. 22. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!