Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha most kezdem el a balettet...

Ha most kezdem el a balettet az már nagyon késő?

Figyelt kérdés

Hali,

14 éves vagyok és a tánc a mindenem. Eddig Hip hopoztam most viszont el szeretném kezdeni a balettet.

2013. márc. 21. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát versenyezni már tuti nem fogsz. Esetleg, ha nagyon nagyon hajlékony vagy alapból és rövid idő alatt megbírod erőszakolni magad akkor talán tudsz majd kezdeni valamit magaddal amatőr szinten.
2013. márc. 21. 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem vágj bele nyugodtan. A balett igen kemény mozgás, ráadásul borzasztóan alulértékelt, pedig a balettosok nagyon komoly atléták. Valószínűleg nem leszel olyan híres vagy ügyes, mintha x évvel ezelőtt kezded, de semmiképpen nem árt meg. Nekem van olyan ismerősöm, aki 19 évesen kezdett el járni, mert érdekelte. Nyilván csak hobbiból, de kondícióhoz teljesen jó :) Hajrá.
2013. márc. 22. 14:52
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2013. márc. 22. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Csajszi!

Én azt mondom!

Ha kitartasz,te leszel magadnak a legsikeresebb!!

2013. jún. 16. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!