Ha most kezdem el a balettet az már nagyon késő?
Figyelt kérdés
Hali,
14 éves vagyok és a tánc a mindenem. Eddig Hip hopoztam most viszont el szeretném kezdeni a balettet.
2013. márc. 21. 21:12
1/4 anonim válasza:
Hát versenyezni már tuti nem fogsz. Esetleg, ha nagyon nagyon hajlékony vagy alapból és rövid idő alatt megbírod erőszakolni magad akkor talán tudsz majd kezdeni valamit magaddal amatőr szinten.
2/4 anonim válasza:
Szerintem vágj bele nyugodtan. A balett igen kemény mozgás, ráadásul borzasztóan alulértékelt, pedig a balettosok nagyon komoly atléták. Valószínűleg nem leszel olyan híres vagy ügyes, mintha x évvel ezelőtt kezded, de semmiképpen nem árt meg. Nekem van olyan ismerősöm, aki 19 évesen kezdett el járni, mert érdekelte. Nyilván csak hobbiból, de kondícióhoz teljesen jó :) Hajrá.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2013. márc. 22. 19:44
4/4 anonim válasza:
Csajszi!
Én azt mondom!
Ha kitartasz,te leszel magadnak a legsikeresebb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!