Cs! 17 éves vagyok soha nem gyúrtam és el akarok kezdeni! 174cm magas vagyok és 68 kg. Stanazololon gondolkoztam hogy el kezdem szedni. Mi a véleményetek milyen kéne hogy legyen az első kúra? És hogy mennyire nőnék meg tőle?
igazából csak azért mert hamar megszeretnék nőni.
és a koksztol nősz eg hamar tudtom szerint.
van egy haverom 1 honapot szedett kokszot és hatalmasat nőtt.
én is csak egy honapig szedném ugy szerintem nem olyan káros.
nem???:S:)
hülye gondolkodás módod van,vegyük azt hogy most felszedsz gyorsan pár kilót,ilyen hozzá állással tuti hogy nem tartasz utána étrendet és szerintem még normálisan edzeni is lusta leszel tehát a most felszedett kilókat úgy elveszíted mint a huzat.
ebben mi vonz téged úgy?
a szervi károsodásokat meg meg sem említem.
az izom építés nem a lusta embereknek van kitalálva,te pedig lusta vagy mint a dög.
haverod meg lehet hogy nagy lett de az nem rendes izomszövet hanem csak bevizesedett,ha koxal havonta lehet 10kiló izmokat felszedni akkor a profi testépítők biztos hülyék hogy hosszú évekig elhúzzák hogy elérjék a 100-120kilós szálkás fizikumot.
Csináld csak, remélem összehozol valami maradandó károsodást...
Gratulálok a hozzáállásodhoz.
halotestin és metilteszto is mehetne mellé nem gondolod elsőnek hogy jobban üssön
de 50 mg alá ne menj egyiknél sem mert akkor nem hoz annyit
sok sikert hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!