Dj yuri kérdése:
Hogyan tudnám máshogy edzeni a mellizmomat?
Figyelt kérdés
Mindig itthon edzek gépek nélkül mert azokat nem szeretem. Sajnos csak egy mellizom erősítő gyakorlatot ismerek a fekvő tàmaszt.Viszont már kezd unalmas lenni é szeretnék más gyakorlattal is edzeni.Tudtok ilyet mondani?2013. márc. 15. 16:46
1/3 anonim válasza:
Fekvőtámasz különböző változatai (Fegyencedzés c. könyvet töltsd le, és ott találsz egy csomót) és tolódzkodás.
2/3 A kérdező kommentje:
a fegyencedzést lefotóztam így képenként megvannak a "lényeges" részek,azzal csak az a bajom hogy nem tudom hogy hányas sorozatokban dolgozak
2013. márc. 15. 16:57
3/3 anonim válasza:
Amit nem tanítanak sehol, de marha egyszerű és nem kell hozzá semmi: kb. vállmagasságba emeled a karjaidat előre kicsit behajlított könyökkel, a tenyerek lefelé néznek, és az egyik kezeddel felülről ráfogsz a másikra. Aztán a két kezedet elhúzod balra, miközben befeszíted a jobb mellizmodat. Ebből az elhúzásból csinálsz 10-20-at, aztán jobbra is, és ebből 10 sorozatot. Ez a mellizom felső részét edzi. Aztán lejjebb engeded a kezedet hasmagasságba, és ott is csinálsz ugyanennyi sorozatot, ez meg a mellizom alsó részére jó.
Kb. olyan ez, mint amikor a testépítők a mellizmukkal pózolnak, csak folyamatos mozgással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!