Cukorbeteg vagyok és tömegeget szeretnék növelni hogy tudom ezt megvalósítani? Máshogy is elérhető hogy ne szálkás hanem nagyobb izomtömegem legyen?
Gyógyulj meg :) Kettes típusú?
Sok hús, zsír, ez a tömegnövelő nem a cukor. Simán mehet neked is ez a sport, oda kell figyelni az étkezésre.. és ennek keretén belül például az említett gyógyulásra is sort keríthetnél. Vagy csak én indulok ki abból, hogy mindenki egészséges, nem csak erős akar lenni.
A zsírbevitel megadja majd az energiát, tehát fejlődni fogsz tudni, sőt..
http://www.youtube.com/watch?v=JE0y1jjQ5kQ
Pici fogalomzavarban vagy. A szálkás izomtömeg is lehet nagy. Akik nagyobbak - gondolok itt az átlagra - azok egyáltalán nem szálkásak. De rájuk ne is legyél irigy (szerintem)! Egyéni ízlés kérdése ugyan, de egy szálkásabb tömeg ritkább, mint a nagy, puffadt. A szálkás fazon mindig is a szent-Grál lesz ebben a sportban, főleg a naturálok között.
Egyébként előttem jól írták, Neked a zsírokra kell támaszkodni legfőképp, ha kalória pluszban akarsz lenni, de természetesen a telítetlen zsírokról van szó. Érdemes beszerezned tonnaszám lenmag olajat. :)
Igen, mehetnek a zsírok, de én nem hanyagolnám az összetett szénhidrátokat. Gondolok itt azokra, ahol a magas rosttartalom miatt alacsonyabb a glikémiás index. Pl zabpehely, barna rizs.
Tömegnövelőt nem fogyaszthatsz a cukrok miatt de mehet tejsavóprotein+glutamin edzés után.
Nem válaszoltál, hogy milyen típusú cukorbetegség.
Linkeltem a gyógyulásról, kezelésekről szóló összefoglaló cikket, itt van a szemed előtt, a válaszod "elvileg nem lehet meggyógyulni".
1. Inkompetens és szűk látókörű csürhe szerint nem lehet meggyógyulni, akik a tudományt és a tényeket a wc-ben húzzák le.
2. Téged ne tévesszenek meg, legalább magad miatt olvasd el, és tanulj belőle, keress igazi orvost, kezdj el úgy enni hogy legyen esélyed gyógyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!