Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem hízok?

Miért nem hízok?

Figyelt kérdés
16éves vagyok,66kg,180cm, lassan egy éve kondizok és nem hízok, söt fogyok.. Elég intenzíven lejárok a terembe heti 3-4x és viszonylag nagy súlyokkal, szabályosan dolgozok, mellette az étrendem változatos, fehérje és szénhidrátban gazdag, és a 2.doboz 8kgos tömegnövelöm iszom + amino, kreatin és semmi.. miér van ez? ötletek? gondolkodtam, hogy lehet a tesztoszteron kevés, a danabolt felejtsem is el? a másik meg, hogy a dohányzás oka is lehet? napi 5-6szál .. elöre is köszönöm a normális válszokat! :)
2013. márc. 10. 10:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
minden erömmel azon vagyok, hogy legalább egy 5öt felszedjek még.. amióta edzek rájött 4kg és látszik a változás is rengetegen mondják meg magamon is észreveszem, hogy nött a bicepszem is, hátam is szélesedik, de egyszerüen a tömegem csökken..
2013. márc. 10. 10:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor holnap egyél meg fél kiló csirkemellet fél kiló rizzsel ( nyersen mérd!) és mondd mégegyszer hogy te rengeteget eszel.
2013. márc. 10. 11:25
 13/14 anonim ***** válasza:

még több szénhidrátot tömj magadba de ne sütiből emg fehér kenyérből...

a danabolt és a koxokat felejtsd el.

kreatint meg aminokat is hagyd, tejsavófehérjét vegyél, egyél sokat

2013. márc. 10. 11:34
 14/14 Frontosa ***** válasza:

Neked tömegeléshez naponta be kell vinned 150-160 gramm fehérjét és 350-400 gramm szénhidrátot, kalóriadeficitben vagy, ennyi. Ez pl. kb. 80 deka csirkemellben és kb. 55 deka (nyers) rizsben van meg, ha ezt megeszed jönni fog a tömeg. Ennyi az egész.

Üdv,

2013. márc. 11. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!