Miért nem hízok?
Figyelt kérdés
16éves vagyok,66kg,180cm, lassan egy éve kondizok és nem hízok, söt fogyok.. Elég intenzíven lejárok a terembe heti 3-4x és viszonylag nagy súlyokkal, szabályosan dolgozok, mellette az étrendem változatos, fehérje és szénhidrátban gazdag, és a 2.doboz 8kgos tömegnövelöm iszom + amino, kreatin és semmi.. miér van ez? ötletek? gondolkodtam, hogy lehet a tesztoszteron kevés, a danabolt felejtsem is el? a másik meg, hogy a dohányzás oka is lehet? napi 5-6szál .. elöre is köszönöm a normális válszokat! :)2013. márc. 10. 10:23
1/14 Osynho válasza:
"az étrendem változatos, fehérje és szénhidrátban gazdag"
Ez így nem elég konkrét. Ha fogysz,akkor kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elhasználsz. Egyél többet.
2/14 Osynho válasza:
Danabol hogy jön ide? :/ Főleg 16 évesen? Atyám...
3/14 A kérdező kommentje:
ennél többet fizikai képtelenség enni.. napi 5-6x eszek sokat+ éjjel felkelek még nasizni meg napközben 4x-5x eszegetek, mellette megy a tömegnövelö, amino ..
2013. márc. 10. 10:35
4/14 Osynho válasza:
Márpedig, ha fogysz, akkor kalóriadeficitben vagy. Jó lenne számolni a bevitt fehérje, szénhidrát, zsír mennyiségét.
5/14 anonim válasza:
Nem eszel eleget. Nem kell p*ncinak lenni és le kell gyűrni a kaját.
6/14 A kérdező kommentje:
900kaloriaval többet viszek be a szükségesnél, ezért nem értem
2013. márc. 10. 10:40
7/14 Osynho válasza:
És honnan tudod, hogy mennyi a szükséges?
8/14 anonim válasza:
A vékony alkatoknak napi 4-5000 kalóriára is szükségük lehet. Nem tesztoszteron hiányod van. Ha többet eszel mint elhasználsz akkor tömeg kell jöjjön rád. Izom/zsir valamilyen aránya ha szarul edzenél meg anem lenne tesztoszteronod akkor zsir jönne rád de tömegnek akkor is kéne ha eleget ennél.
9/14 A kérdező kommentje:
az egyik testépítéssel foglalkozó oldalon vannak ilyen számlálók :) a fehérje és a napi kalóriabevitelem is böven a határ felett van.. vagy gyors az anyagcserém, de nagyon vagy valamit nagyon rosszul csinálok.. de nayon odafigyelek ezekre.. akár zsír is jöhet nem érdekel.. gondoltam Bvitaminokra is, ugye még étvágygerjesztö és leszokni a dohányzásról, mert lehet az is befolyásolja
2013. márc. 10. 10:47
10/14 Osynho válasza:
Milyen számlálók? Nemár... Milyen határról beszélsz? Mennyi az? Nem hízol, tehát nem lehet több a bevitel, mint amennyit elhasználsz. Nincs ezen mit ragozni.
Van haverom, aki szintén nehezen hízik. Napi 6X eszik, edzés után 100g szőlőcukrot tol a shakerébe és atom szálkás. Genetika. A hülye kalkulátorokat felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!