Miért nem megy lefelé a súlyom?
Figyelt kérdés
Január elején kezdtem a diétát. Akkor hirtelen lement 3 kg 2 hét alatt, onnantól kezdve meg sem mozdul a mérleg. Kezdetben Rubint Rékára tornáztam, naponta 20-30 percet majdnem mindennap. Két hete majdnem minden nap futni járok, napi 3 km-t bízok még. A combom és a csípőm kerülete 1-1 cm-re lett kevesebb.
Fog még vajon lentebb menni a súlyom?
69 kg-ról kezdtem, most vagyok 66 kg, még 3-4 kg-ot szeretnék leadni.
2013. márc. 9. 08:55
1/9 anonim válasza:
Mert nem jó a diétàd, az elején is csak valamennyi víz ugrott le rólad.
2/9 A kérdező kommentje:
Miért nem jó a diétám? Próbálom a kalóriát tartani, naponta kb. 1200 kcalt eszem, napi 5x étkezem, rengeteget iszok mellé. Utolsó kajálásom 5 óra körül van. Mit csinálok rosszul?
2013. márc. 9. 09:19
3/9 anonim válasza:
Nem mind1 hogy mit eszel.
Szálkásító diéta kell, vagyis kb. 3g* testsúlykilogramm fehérje, és kb 3-4g * testsúlykilogramm szénhidrát.
4/9 anonim válasza:
A kalória számolás rossz megoldás, hiszen
1g fehérje is 4kcal
1 g szénhidrát is 4kcal
A fehérje szénhidrát arányát kell beállítani. + omegazsírsavak.
2,5g/ttkg/nap fehérje kb. 1g/ttkg/nap szénhidrát.
6/9 Osynho válasza:
5 után miért nem eszel? 6-7 körül lefekszel aludni, vagy mi?
7/9 anonim válasza:
A fogyás szempontjából igenis mindegy mít eszik valaki aki deficitben van fogyni fog. Jól belassítottad az anyagcserédet, ez történt.
8/9 A kérdező kommentje:
Miért lassítottam le az anyagcserémet, ha naponta 5x eszek?
2013. márc. 9. 19:30
9/9 Osynho válasza:
Mert 5 után nem eszel és gondolom alszol egy jót, ami közben szintén nem eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!