Alkalmazzam Zyzz edzéstervét vagy ne?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? Sokan azt mondják, hogy nagyképű volt stb... De kit érdekel ez? Mégis csak rengeteg izmot fölszedett magára még ha szteroidozott is. A lényeg, hogy szerintetek van e értelme az ő edzés tervét követnem? Esetleg ajánlotok e valamit?:)2013. márc. 7. 15:54
1/5 anonim válasza:
Azokkal a kúrákkal meg azzal az étrenddel csoda lett volna nem igy kigyúrni magad. Én azt mondom vannak sokkal jobb edzéstervek( nyom,húz,láb heti 2x\ phat\ 5x5\DTP) amiket használhataz.
2/5 anonim válasza:
Röviden s tömören ne. Magadhoz igazítsd, ne másét másold.
3/5 anonim válasza:
ha jól emlékszem az étrendjében volt kenguru hús is.
lehet abban van a titok.
szerintem a macska mell lesz ugyanolyan jó.
4/5 anonim válasza:
Akármelyik jó edzéstervtől (nézz body.builder.hu-n) szuperül fogsz fejlődni HA rendbe van téve a kajád is. Nincs ilyen hogy csoda edzésterv, amivel majd kaja nélkül is jól fejlődsz.. Vagy legjobb protein. Eddz keményen, állíts össze a gyakorlatokból egy jó edzéstervet, kajálj jól és haladni fogsz. (Amúgy néztem zyzz edzéstervét, nem rossz, de nem is különleges..)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Hasznosnak bizonyulnak:)
2013. márc. 10. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!