Lehet egyszerre izmosodni és szálkásítani?
Figyelt kérdés
Diétával és egy megeröltetőbb edzéstervvel? Egy ismerős( profi sportoló) csinálta a kettőt egyszerre - kicsit több,mint fél év alatt már nagyon szép eredménye volt. Mindig mindent betartott,hatalmas akaraterő kellett ahhoz diétához meg az edzésekhez is. Érdemes egyszerre a kettőt csinálni vagy egészségtelen főleg ha még nincs haladó szinten az ember?2013. febr. 25. 11:55
1/6 dirtboy válasza:
haverodnak azért sikerült mert szteroidokat szedett.
naturálon ez neked nem sikerülne nyugodt lehetsz efelől.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem szed csak étrendkiegészítőt (ez nem számít szteroid ha minden igaz) Viszont eleve a sportból él meg + emellé kondizik + étrend( keveset eszik, sonka, rizs, zöldség, csirke stb.) Sajnos ennél többet nem tudok. Viszont tényleg mindenféle szteroid nélkül sikerült neki, hatalmas akaraterővel. Csak nem tudom, hogy átlagembernek érdemes-e ilyesmibe belevágnia? Mert a legtöbben azt tanácsolják, hogy tömegnövelés, aztán 2-3hónap diéta.
2013. febr. 25. 12:05
3/6 dirtboy válasza:
na így van az a gond,nyilván nem fogja terjeszteni hogy koxol,barátoknak sem dicsekszik el vele de mivel írtad hogy profi ,vagy legalábbis megélhetés szerűen űzi így biztos lehet benne hogy nem naturál.
naturál élportolók olyanok mint a télapó.
4/6 dirtboy válasza:
ja most nézem elírtam valahogy
/na így van az a gond/
azt akartam hogy NAIV VAGY, AZ A GOND
5/6 A kérdező kommentje:
igen.. tudom:D De szerencsére mielőtt beleélem magam valamibe azért utána kérdezek akitől csak lehet. A legtöbb válasz ugyanaz volt, mint a tied. Sebaj,mostmár ezt is tudom. Köszi, hogy irtál:)
2013. febr. 25. 13:15
6/6 anonim válasza:
Kép nincs a haverodról? csak kíváncsiságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!