Szteroiddal hogy lehet szálkásítani és tömegelni egyszerre?
Figyelt kérdés
nyílvánvaló naturálban nem lehet zsírt leadni és izmot felszedni egyszerre de akkor ez szteroiddal hogyan lehetséges?kúra mellé csökkentem a ch-t?2012. nov. 5. 13:25
1/7 anonim válasza:
Igen úgy, hogy magas fehérjebevitel megy és alacsony ch.
Koxal azért lehetséges, mert a kalóriadeficit ellenére sem lesz katabolikus állapot, mivel nem picit fogja a cucc fokozni a fehérjeszintézist, azaz még izomnövekedés is lesz, nem csak megvédi az izmokat az energiafelhasználástól. Azaz nem épül le energianyerés miatt, ami naturálban simán megtörténik.
2/7 A kérdező kommentje:
ezt jó tudni ugyanis mostanában egy kis pocakot eresztettem,anyira nem is kicsitxd
2012. nov. 5. 14:01
3/7 anonim válasza:
Ennek ellenére mégsem ajánlom, hogy szteroidokat használj. Hobbi szinten nincs értelme az egsézséget kockáztatni. Naturálban is le lehet szálkásítani.
4/7 A kérdező kommentje:
tudom,de nekem nem megy,egyszerűen nem birom látni magamon hogy kicsit kisebb leszek
2012. nov. 5. 14:10
5/7 A kérdező kommentje:
viszont ha szteroiddal csökkentenéma ch-t a tömegnövekedés is jóval kisebb lenne?
2012. nov. 5. 14:10
6/7 A kérdező kommentje:
egyébként profi szinten sem érdemes az egészséget kockáztatni,nyílván valakinek aki nem használ cuccot esélye sem lenne versenyeken,de hát most haljak meg úgy hogy nem láttam mire képes a testem?hogycsak áhítozom hogy de jó lenne igazán nagynak lenni?egyszer élünk,akkor úgy akarom hogy teljesítem a vágyaim.
2012. nov. 5. 14:12
7/7 anonim válasza:
Nyilván kisebb lenne, mintha tömegnövelő étrend mellé menne a kox.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!