Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kigyurt hashoz edzesterv?

Kigyurt hashoz edzesterv?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt zeretnem kerni, hogy aki ert hozza irna nekem egy heti edzest csak hasra mind a feladatok leirasaval kerlek? Szalkasodnom nem kell csak az izmaimat fejlesztenide foggalmam sincs mi erre a legidealisabb/leggyorsabb modszer!! Tudom hogy izmot epiteni csak lasssan lehet de nem mindegy hogy mennyire lassan ezertlenne fontos egyjol osszerakott program ami csak hasra koncentralodik. Juliusra szeretnek kikupalodni

2013. febr. 24. 20:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
uhh rendben koszonom! pedig en meg orultem is hogy milyen jo h sose vagyok ehes edzes elott...
2013. febr. 26. 14:51
 12/17 Zolla válasza:
A citrom osszerantja a gyomrodat azert vagy kevesbe ehes. Az L-karnitin jo edzes elott persze ugyancsak nem ures gyomorra. Teljesen jo gondalataid vannak, latszik hogy tenyleg erdekel es utana olvasol. Emeld meg a kaja adagodat. Nagyon keves. Es ha keves, akkor a tested atkapcsol tulelo uzemmodba. Ez azt jelenti, hogy tegyuk fel veszitessz ezaltal valamennyi sulyt. Na mar most ennek kb 60 szazaleka izom es csak 40 zsir. Rafkos tud am lenni a test. Ami ebbol kovetkezik, kevesebb izom= kevesebb elegetett kaloria. Emeld meg egy picit a ch bevitelt a proteint pedig nagyon egy idore, utana pedig mikor elegedett vagy az alakoddal, johet a rengeteg zoldseg, gyumolcs..... hogy lugosits ami valoban nagyon fontos. Ameddig alacsony ch-s dietat csinalsz, figyelj oda a vitamin bevitelre kiegeszitokbol es persze a rengeteg vizre. Az edzeseket tartsd 1 ora alatt egy picit, mert ha tovabb csinalod ugyancsak nem a legjobb a celodhoz.
2013. febr. 26. 16:06
 13/17 Zolla válasza:
Bocs a kajaval kapcsolatban. Most olvastam el rendesen. Az jo. Az ABS wheel-el csinalhatsz vagy 4 sorozatot 6-12 ismetlessel ezt a gyakorlat sebessegevel tudod beloni. Ha ugy erzed Meg tudsz meg egy sorozatot csinalni, hajra. Attol fugg akarsz-e masik gyakorlatot is vagy csak ezt. En szeretem mert ez egy atfogo gyakorlat de a has also reszehez masik gyakorlatot is hasznalok. Amikor a foldon a hatadon fekszel es a labaidat egyszerre emeled.
2013. febr. 26. 16:18
 14/17 A kérdező kommentje:
1koszi szepen! a karnitinomra ra van irva h ehgyomorra vegyem be edzes elott... a citromos vizet csak egy hete iszom de elotte se voltam soha ehes... kepes vagyok du 4ig nem enni... de persze odafigyelek h egyek:D igen a kondiban 45percet toltok heti 2a es b nap 2x10-12es szettek ma feltettem egesz napra a pulzusmeromet ami meri a kcal leadast is reggel 7:30 ota most vagyok 1230nal...
2013. febr. 26. 18:36
 15/17 A kérdező kommentje:
szedek activalmaxot kromot magneziumot kalciumot d vitamint omegat es biotint
2013. febr. 26. 18:38
 16/17 Zolla válasza:
Wow... Jol felszerelkeztel. En a kartnitint es semmifele tablettat nem veszek be teljesen ures gyomorra. Nem art ha elragcsalsz valamit elotte, nem azt mondtam hogy tomd magad degeszre.
2013. febr. 26. 19:39
 17/17 anonim válasza:

első válaszoló vagyok

nem kb hetente 2-szer 3-szor de ha van még egy kis időm akkor tobbször

igaz nem vagyok az a kövér típus ,mivel sajnos rajtuk kevésbé látszik mint a magamfajtán

2013. márc. 17. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!