Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kigyurt hashoz edzesterv?

Kigyurt hashoz edzesterv?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt zeretnem kerni, hogy aki ert hozza irna nekem egy heti edzest csak hasra mind a feladatok leirasaval kerlek? Szalkasodnom nem kell csak az izmaimat fejlesztenide foggalmam sincs mi erre a legidealisabb/leggyorsabb modszer!! Tudom hogy izmot epiteni csak lasssan lehet de nem mindegy hogy mennyire lassan ezertlenne fontos egyjol osszerakott program ami csak hasra koncentralodik. Juliusra szeretnek kikupalodni

2013. febr. 24. 20:45
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
ilyen [link]
2013. febr. 24. 21:12
 2/17 anonim válasza:

én rubint réka dvd-jére szoktam tornázni. soha nem voltam kövér de kb 1 hónapja csinálom és már kockám látszik és még kettő +-ba érződik

http://www.youtube.com/watch?v=Tmi2P8qhEIE

2013. febr. 24. 22:14
 3/17 A kérdező kommentje:
koszi:) minden nap csinalod?
2013. febr. 24. 22:38
 4/17 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,de miből akarod azokat a kockákat?

Nagyon-nagyon vékony vagy... nem ártana kicsit hízni,mielőtt elfogysz.

Az nem baj,ha nem tudják megszámolni minden csontod..

2013. febr. 25. 01:47
 5/17 A kérdező kommentje:
tudom ezert is irtam hogy izmosodni szeretnek tomegnovelo etrenden vagyok es jarok kondizni heti4x csak a hasamra kellene valami edzesterv:S
2013. febr. 25. 06:29
 6/17 Zolla válasza:
Ha egy szep formas testet szeretnel, az nem csak szep hasizombol all. Ahogy a kepet elneztem szukseged van egy kis izomra mashol is. En azt mondom ne dietazz tobbet. Szanj ra egy par honapot tomegnovelesre. 2 gram protein/testsuly kilogram. Ha tobb adatot tudnek ki tudnam szamolni a napi kaloria szuksegletedet. A hasizom gyakorlatok tarhaza vegtelen, az interneten rengeteget talalni. Mehet minden nap, mert a hasizom gyorsan regeneralodik. Hu basszus nem tudom a nevet magyarul ABS wheel eleg nepszeru nalunk kinn. Sok kliensem hasznalja es megdolgoztatja a tobbi izmot is, nem csak a hasat. Egyebkent a hasprest hasznaljuk ameddig van benne szusz. Pihi es ebbol 4-5 sorozat. Valamint ezeket is hasznalom [link] ha szeretned tudok segiteni egy rendes edzestervvel es etrenddel.
2013. febr. 25. 08:12
 7/17 anonim ***** válasza:

4es vagyok

Így már más, ez jó :)

Edzéstervet nem tudok ajánlani,szerintem az a jó,ha egy sportegyesületben edz valaki. Úszás,kézi,stb... tök mindegy,biztos fogsz izmosodni és a hasad sem marad ki :)

Persze a kondi is jó,de hát ugye mindenki azt ajánlja,amihez a szíve közelebb áll :)

Jó edzést :)

2013. febr. 25. 10:56
 8/17 A kérdező kommentje:

legszivesebben sportegyesuletbe mennek de sajnos itt ahol most elek nincs ra lehetosegem pedig jobban elveznem mint a kondizast..:)

Mindnesetre edzek mindenre azokra hasznalom a kondis gepeket de haserosito gep ebben az edzoteremben nincs amugy van ab wheelem ritkan hasznalom csak mert nem tudom helyesen hasznalni :D abbol amugy mennyit erdemes csinalni naponta? hanyas sorozatban?

2013. febr. 26. 09:36
 9/17 A kérdező kommentje:

Ez egy napom

Reggel:

7:15-1g Omega3 kapszula+ fel citrom leve kifacsarva egy pohar vizbe(lugositas)

7:30-500mg l-karnitin

8:00- 20 perc bicikli

8:30-50gzab koruli ertek+3 tojasfeherje

11:00-130g tonhalkonzerv

14:00-50g csirke mell+100g barna rizs+ 1g omega3

15:45-Kondi (ebbol 5 perc bemelegito ellipszis trener)

16:30-20 perc bicikli

17:00- 30g feherje izolatum + (ide kene valami gyors CH de PCOS miatt vigyazok az inzulinnal:S)

19:30- 300g cottage cheese (az enyemben amit kapok 100gban 9.2g a feherje 4.5CH 0.6zsir) vagy sovany turo abbol csak 15-20dkg + 30dkg brokkoli/karfiol/kelbimbo/cukkini stb... +1g omega3

heti 7bol 4 nap szerdan nem megyek kondiba a hetvegen pedig biciklire sem ulok

2013. febr. 26. 09:37
 10/17 anonim ***** válasza:
Mikor én az sportedzői suliba jártam a lelkünkre kötötték,hogy ne hagyjuk z embereket abban a tévhitben,hogy a reggeli edzés úgy jó,hogy nem eszik előtte semmit az ember. Nem szabad így edzeni,mert nem fogsz fejlődni, kell bevinni energiát!Valamit egyél a reggeli bicikli előtt,nem kell sokat,csak ne éhgyomorra edz.
2013. febr. 26. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!