Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » HA gyengébb vagyok nála,...

HA gyengébb vagyok nála, akkor van rá esély hogy megverjem?

Figyelt kérdés

Van egy gyerek,aki múltkor direkt hátúlról nekem jött miközben vártam hogy felszálhassak a buszra..Ő is azzal a busszal jött..nem is foglalkoztam vele..előtte pedig egy buliban ütöt meg 2x..nem fájt,de éreztem azért..

Még nem verekedtem,50kiló vagyok boxoltam 2hónapot(csak,sajnos)A gyerek is súlycsoportombeli,de ő kicsit izmosabb lehet..de szerintem csak pár kilóval nehezebb..max 60kiló..

Szóval,ha még egyszer belémköt,megkérdezzem mibajja..vagy várjak még,és ha mondjuk negyedszer-ötödször is belémköt valahogyan,akkor fordulatból üssem ami lefér?

Nem szeretnék balhézni,mert eddig sosem verekedtem(még edzésen sem)..meg olyankor úgy érzem hogy elmegy az összes erőm..

No meg nehéz felhúzni,de azért azt nem akarom hogy mondjuk megüssön 2x..én meg csak hagyjam magam,és "becsicskuljak" neki..

2013. febr. 21. 22:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
utolsó, van egy tippem kiről beszélsz...:D
2013. máj. 11. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!