Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » HA gyengébb vagyok nála,...

HA gyengébb vagyok nála, akkor van rá esély hogy megverjem?

Figyelt kérdés

Van egy gyerek,aki múltkor direkt hátúlról nekem jött miközben vártam hogy felszálhassak a buszra..Ő is azzal a busszal jött..nem is foglalkoztam vele..előtte pedig egy buliban ütöt meg 2x..nem fájt,de éreztem azért..

Még nem verekedtem,50kiló vagyok boxoltam 2hónapot(csak,sajnos)A gyerek is súlycsoportombeli,de ő kicsit izmosabb lehet..de szerintem csak pár kilóval nehezebb..max 60kiló..

Szóval,ha még egyszer belémköt,megkérdezzem mibajja..vagy várjak még,és ha mondjuk negyedszer-ötödször is belémköt valahogyan,akkor fordulatból üssem ami lefér?

Nem szeretnék balhézni,mert eddig sosem verekedtem(még edzésen sem)..meg olyankor úgy érzem hogy elmegy az összes erőm..

No meg nehéz felhúzni,de azért azt nem akarom hogy mondjuk megüssön 2x..én meg csak hagyjam magam,és "becsicskuljak" neki..

2013. febr. 21. 22:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
8%
nem bu.ziskodj haver, nem muszáj verekedni ,de mutasd meg neki,hogy nem kéne
2013. febr. 21. 22:21
 2/21 anonim ***** válasza:
45%

ha beszélsz amikor cselekedni kellene,akkor csicskulsz.

minek kérnél tőle magyarázatot,amikor egyértelműek a szándékai és ezt te is pontosan tudod?

meg akar alázni téged.

nem fontos bunyóznod,bár az lenne a legegyszerűbb.

csináld ugyanazt amit ő.

kezd el b@sztatni,ugyanúgy ahogyan ő téged,csak szemetebb módon.

aztán ha lázad,akkor bunyózz.

2013. febr. 21. 22:25
 3/21 anonim ***** válasza:
41%

a magyar jog szerint mostmár ha vki csak szóváltás v vita esetén ráutaló magatartást tanúsít feléd amivel kilátásba helyezi v érzékeltetni akarja erőfölényét megillet téged a jogos önvédelem joga ÉS MOSTMÁR A MENTHETŐ FELINDULÁSBÓL VALÓ TÚLLÉPÉST SEM NÉZIK.

magyarul az a vesztes aki fenyegetőzik h támad mert te ha elvered és eltöröd a kezét mondván úgy támadt rád h azt hitted a nyakad akarta kitörni még le is fogják csukni.

2013. febr. 21. 22:27
 4/21 A kérdező kommentje:
De nem értem miért akar verekedni..rá se néztem soha..
2013. febr. 21. 22:30
 5/21 poiu ***** válasza:
21%
Talán mert te vagy a második legerősebb az osztályban. Nem tudom, de nekem minden új suliban bunyóznom kellett, hogy ez kiderüljön. Én hagynám magam megütni, de ez csak egy vélemény.
2013. febr. 21. 22:38
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a második legerősebb az osztályban képzeld el..Nemtudom miért nem kapok egy normális választ..de azért köszi
2013. febr. 21. 22:46
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

normális választ?

az oroszlán miért öli meg a zebrát,pedig a zebra nem bántotta soha?

mert éhes és tudja,hogy a zebra egy csicska hozzá képest.

vagy a sitten miért kúrják meg a soványakat és a gyengéket,ha az erőszaktevő igazából nem is bu-zi?

mert nem állnak ki magukért és nem képesek megvédeni magukat,prédák és a megkúrásnál megalázóbbat férfival nem lehet tenni.

harcolj zebra!

2013. febr. 21. 23:13
 8/21 aikiboxer ***** válasza:
100%

Én adok neked normális választ. Nem írtad, hány éves vagy, de nem fogsz tudni az ilyen szituációktól megszabadulni, csak akkor, ha lesz önbizalmad. Ez pedig akkor lesz, ha lesz tudásod. El kellene menned küzdősportolni valamit. Iskolai verekedésekhez a legjobb a judo, birkózás vagy brazil jiu jitsu (BJJ). 1-2 hónap persze nem elég semmire még Yoda mesternél sem, úgyhogy járnod kellene legalább 2-3 évet (és utána folytatni). Ha 13-14 évnél idősebb vagy, akkor a boksz még jobb, de vigyázz, mert egyrészt puszta kézzel más verekedni, mint kesztyűben, másrészt meg a boksszal is súlyos sérüléseket lehet okozni, amiből utána neked lehet bajod. (És ököllel nem ütünk, mert törik a kezed.)

Ami a csicska dolgot illeti: ha megtanulsz verekedni, és egy ilyen kötözködő kisgyereket fél perc alatt összecsomagolsz, már nem fog érdekelni a kötözködés. (És nem is fognak kötözködni, miután dobtál egyet-kettőt a gyereken mondjuk beton fölött...) Ha viszont nem teszel semmit azért, hogy ne kelljen félned, akkor oda kerülsz a rangsorban, ahová a fizikai adottságaid küldenek téged. Igen, rosszabb esetben ez a csicska szerep. Úgyhogy tegyél ellene.

2013. febr. 22. 09:04
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Egyébként 16 éves vagyok.

2013. febr. 22. 12:30
 10/21 anonim ***** válasza:
45%

Te vagy az a 16 éves kölyök aki állandóan bunyó tanácsokat kéreget és 20 évesek szívatják állandóan?

Nekem is állandóan meg kellett vernem valakit aki lenézett, hogy ne az legyen, hogy kiröhögnek az órán, belevágnak a szavamba, nem tisztelnek meg stb....

Van, hogy az osztályból 10 embert kell szétverni ahhoz, hogy a közösség ne nézzen le mert én más vagyok mint ők úgy értem komolyabb.

Én egyszerűen mindig verekedtem nem volt olyan hónap, de valahogy a kétszer nagyobbak ellen is találtam kiutat.

A verekedések meg azért voltak mert a sok hülye idióta azt hiszi, hogy ők bárkit kiröhöghetnek, kicsúfolhatnak és aki "vezeti" az osztályt az a gyerek azt hiszi bárkinek beszólhat.

Az egész hierarchia . Ahhoz, hogy feljebbkerülj a képzeletbeli létrán verekedned kell. Volt ez ügyben, hogy majdnem 10 emberrel kellett verekednem mert annak a gyereknek ellenálltam aki azt képzeli magáról, hogy az osztályban ő a vezér. A sok csicskája meg rámakart jönni.

Bár én nagyon sok küzdősportot és harcművészetet tanultam ezért bunyó esetén nem hátrálok igaz azok ilyen nyomorék focisták voltak akik egyedül, de még 3-an sem álltak volna ki ellenem csapatban meg kemények.Bár 10-en voltak, ezért kicsit aggódtam a "kis" létszámfölény miatt , de nem jöttek nekem . Mindenki kihívott az utcára, de eddig senki sem jött ki az utcára bunyózni . Én ott voltam utcán egyik sem jött oda.

Ahhoz, hogy ne oltogassank, ne lökjenek fel, ne trollkodjanak veled, ne g*cizzenek veled, ne rúgjanak bele a táskádba, ne égessenek be, járassanak le ahhoz tisztelet kell ha viszont nem vagy olyan okos csak harccal érheted el.

2013. febr. 22. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!