Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha nem vagyok szimmetrikus,...

Ha nem vagyok szimmetrikus, van rá esély hogy a gyengébb oldalam felzárkózik és egyforma lesz?

Figyelt kérdés
ha igen kb menyi idő múlva vagy hogy van ez? és ha így van akkor az eltérés csekély lesz?
2012. dec. 4. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
totál nem leszel szimmetrikus, kevesen azok, de javulhat egykezes súlyzók használatával.
2012. dec. 4. 19:16
 2/3 *Glissade* ***** válasza:

Én nem látok rá sok esélyt... fejlődni lehet, de a "gyengébb" oldalad mindig is gyengébb fog maradni.

Ami azért probléma, mert vissza húz a fejlődésben. Mivel alapvetően a szimetriára kéne törekedni, még abban az esetben is, ha a külömbséget fényévekben lehet mérni...

2012. dec. 4. 20:41
 3/3 anonim ***** válasza:
erőben,ügyességben és kerületben simán lehet egyformává tenni az adott izomcsoportot/végtagot,viszont az izomtapadásokat nem tudod megváltoztatni.
2012. dec. 4. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!