Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » HA gyengébb vagyok nála,...

HA gyengébb vagyok nála, akkor van rá esély hogy megverjem?

Figyelt kérdés

Van egy gyerek,aki múltkor direkt hátúlról nekem jött miközben vártam hogy felszálhassak a buszra..Ő is azzal a busszal jött..nem is foglalkoztam vele..előtte pedig egy buliban ütöt meg 2x..nem fájt,de éreztem azért..

Még nem verekedtem,50kiló vagyok boxoltam 2hónapot(csak,sajnos)A gyerek is súlycsoportombeli,de ő kicsit izmosabb lehet..de szerintem csak pár kilóval nehezebb..max 60kiló..

Szóval,ha még egyszer belémköt,megkérdezzem mibajja..vagy várjak még,és ha mondjuk negyedszer-ötödször is belémköt valahogyan,akkor fordulatból üssem ami lefér?

Nem szeretnék balhézni,mert eddig sosem verekedtem(még edzésen sem)..meg olyankor úgy érzem hogy elmegy az összes erőm..

No meg nehéz felhúzni,de azért azt nem akarom hogy mondjuk megüssön 2x..én meg csak hagyjam magam,és "becsicskuljak" neki..

2013. febr. 21. 22:13
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Neem,nem én vagyok az a gyerek szerencsére..:)

Hát köszi szépen,megteszek mindet ami tőlem telik..:)

2013. febr. 22. 15:07
 12/21 anonim ***** válasza:
45%

Meg is kell ma is voltak kisebb konfliktusok, de legalább félnek tőlem az is valami :)

Sok szerencsét kedves kérdező!

2013. febr. 22. 17:54
 13/21 rostas martin ***** válasza:
45%
En amikor masik suliba kerultem allandoan verekednem kellet hogy megtanulak hogy ne baszakodjanak velem.es valamelyik valaszolo azt is irta hogy a borton benn megdugjak a gyengeket ez mindenhol megtalaljak
2013. febr. 23. 14:23
 14/21 anonim ***** válasza:
45%
Így van martin .
2013. febr. 24. 12:32
 15/21 anonim ***** válasza:
45%
Ezért edzettem sz*rrá magam, hogy én legyek a legerősebb.
2013. febr. 24. 12:32
 16/21 rostas martin ***** válasza:
a masik meg hogy ha becsicskit csicska leszel orokke
2013. febr. 24. 13:46
 17/21 A kérdező kommentje:

hát azért csak nem.:)

Ha idegbeteg állapotba kerülök,akkor felkötheti a gatyáját..

2013. febr. 24. 14:42
 18/21 rostas martin ***** válasza:
23%
jo hallani a lelkesedest csak nehogy te huzd a rovidebbet
2013. febr. 24. 15:09
 19/21 A kérdező kommentje:
annyira nem nagy a súlykülömbség..de hát kitudja..lehet simán megver..annyira nem vagyok tőle megijedve,csak balhét nem szeretnék,mert nemvagyook balhézós típús..
2013. febr. 24. 18:36
 20/21 anonim válasza:

Nekem volt egy osztálytársam aki szemüveges volt,és mindig onnan tudtuk,hogy most ebből bunyó lesz,hogy odaadta a szemüvegét a legközelebb álló embernek azzal hogy "vigyázz rá egy kicsit" és már ütött is :DD

Szemüvege valami 35 ezer ft volt há vigyáznott rá :D

2013. febr. 28. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!