Szerintetek ha 1 éve menstruálok és már beállt (27-28 napra jön meg) és már 3 szor is nagyon erős volt mennyiaz esély h most gyengébb lesz? 13/L
Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 19:23
1/4 anonim válasza:
1 év alatt nem áll be. legalább 18 éves korodig kell ezzel még várnod. Az , hogy milyen lesz senki nem tudja megmondani.
2/4 anonim válasza:
Hülyeség, hogy egy év alatt nem állhat. Képzeld beállhat és a legtöbb lánynak be is áll 1-2 év alatt. És akkor kell aggódni, ha pl megjön neki 12 évesen és még 16 évesen se lesz rendszeres vagy egyáltalán nem jön meg 16 éves koráig. 18 éves kortól rákszűrésre illő elmenni.
3/4 anonim válasza:
Én olvastam, hogy maximum 2 év alatt kell beállnia a menstruációnak.
4/4 A kérdező kommentje:
én pedig azt tudom h minden nőnek máshogy van :P
2012. dec. 15. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!