Izomtömeg növelése! Hogyan? (Bicepsz)
17 kg-mal szoktam 5 szériát csinálni, egy széria 10 emelésből áll. Ez alkalmas tömegnövelésre? Ülő pózban, combbelsővel támasztva a felkaromat ugye...
Vagy ez leginkább az étrenden múlik?
Minden építő jellegű kommentet zöld kézzel jutalmazok!
Nyilván szteroidokat semmiképpen se szedj! Vitamin és megfelelő tápanyagbevitel viszont nagyon fontos. Egyébként nem csak a kondizás miatt ,de az más kérdés...
"a pihenő részéről meg annyit, hogy keddtől péntekig minden nap, szombattól hétfőig meg ugye pihi."
De mégis mit edzel az egyes napokon? Mert nagyon nem mindegy.
Dehogyis :D
Na, akkor az elejétől.
Bicepszezni csak itthon szoktam, máshol (ugyebár iskolai konditerem illetve edzésen, de az más...) pedig más izomcsoportokat dolgoztatok meg. Például has, hát, mell, váll, stb. Ennek oka az, hogy itthon semmi mást nem tudok csinálni, legfeljebb hasazni, meg bicepszezni!
Azért írtam, hogy csak a bicepszet vegyük figyelembe, mert a többivel tisztában vagyok, és most kizárólag erre vagyok kíváncsi. Természetesen nem egy gyakorlattal csinálgatom, többet próbálok. Lényeg, hogy ugye itthon bicepszkoncentráltan edzek!
Illetve kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken végzem ezt, szombaton, vasárnap, illetve hétfőn pihenek, tehát "hanyagolom". Nem ész nélkül csinálom, nem vagyok ennyire "vasutas".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!